Ceca RAznatovic
Star

14 Januara, 2022 15:01

On Ceci zagorčava život! Arkanov sin Vojin traži da se maćeha odrekne prezimena! 

Arkanov sin Vojin, kog je Željko dobio iz braka sa suprugom Natalijom, na jesen se iz Amerike vraća u Srbiju. Vojin i njegov brat blizanac Nikola studirali su glumu i radili u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu, a Vojin je tamo dobio ćerku sa Kineskinjom, Barbarom Vang.

Arkanov sin Vojin traži da se maćeha odrekne prezimena! 

Iako je u Americi imao sređen i udoban život, Vojin je sve vreme pratio šta se dešava u Srbiji preko društvenih mreža prozivao i provocirao maćehu Cecu, polubrata Veljka i polusestru Anastasiju. On je javno osporavao i testament kojim je raspoređena imovina njegovog oca Željka, a komentari koje je upućivao maćehi bili često bili brutalni, pa je pre par godina Blic objavio da Ceca tuži Vojina zbog uvreda i pretnji na društvenim mrežama.

Inače, on sve vreme Cecu naziva “srpskom maćehom” a na pitanje da li bi joj pružio ruku pomirenja, odgovorio je da bi pod uslovom da se ona odrekne prezimena Ražnatović. Vojin se u poslednje vreme družio sa Kijom Kockar koja ga je hvalila na sva usta kao izuzetnog momka. Ona je bila njegov gost u Las Vegasu, a na pitanje  da li joj je Ceca zamerila na ovom druženju rekla je da za to nema razloga jer je Vojin čestit momak, koji je pretrpeo veliku nepravdu. 

PROČITAJTE I… Arkanova VANBRAČNA ćerka progovorila o odnosu sa Cecom! Ovo će vas ŠOKIRATI!

FOTO: RAJKO RISTIĆ