Scandal

26 Januara, 2022 16:10

Arkanova deca žele da oduzmu Ceci imovinu! Pogledajte kako izgleda kuća na koju nemaju pravo!

Svetlana Ceca Ražnatović uvek je u centru pažnje. Poslednjih dana, tačnije otkada se u medijima oglasila Arkanova ćerka Sofija sa pričom kako deo Arkanove imovine pripada i ostaloj Željkovoj deci, a ne samo Anastasiji i Veljku, ne prestaje da se priča o pevačicinim nekretninama.

Poznato je da je Željko iza sebe ostavio pozamašan kapital, među njima je velelepna vila u Ljutice Bogdana, ali i, kako se pričalo, vila na Kipru.

Ceca kuća

Arkanova deca žele da oduzmu Ceci imovinu! Pogledajte kako izgleda kuća na koju nemaju pravo!

No, istina u vezi kuće u Aja Napi drugačija je od onoga kako se mislilo. Naime, raskošnu kuću pored mora nije kupio Željko, nego Ceca, što je ona i ispričala jednom prilikom, tako da Arkanova deca iz prethodnih brakova nemaju pravo ni da je potražuju.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Youtube/Story

PROČITAJTE I… Zavirite u raskošnu vilu Harisa Džinovića! O sadržajima koje nudi ovaj dom mnogima će se zavrteti u glavi!

Na poziv prijatelja otišla sam sa decom na Kipar i oduševila se. Posebno mi se dopala regija oko Aja Nape. Nisam dugo razmišljala da li da baš tu kupim kuću, jer sam odabrala deo obale gde imam apsolutnu privatnost ‒ ispričala je svojevremeno Ceca Ražnatović, kojoj je u kupovini luksuzne nekretnine pomogao prijatelj, advokat Fotos Pitađis..

Cecina kuća

Ivan Gajić

Prijatelji srpske zvezde kažu da se njena kiparska oaza prostire na 400 kvadratnih metara, kao i da je njena vila na Dedinju daleko raskošnije opremljena.

Ceca je godinama odlazeći u ovu ostrvsku zemlju jako zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

Cecina kuća

Ivan Gajić

Na kući dominira bela boja, tipična za građevine na primorju. Do centralnog ulaza dolazi se preko balkona, dok se popločanim putem, koji se pruža preko dvorišta, stiže do bočnog dela sa prostranom terasom. Ceca obožava taj balkon jer se odatle pruža predivan pogled na more, ali i silazi se do bazena. Iako je plaža samo četrdesetak metara dalje, retko odlazi do nje.

Cecina kuća

Printscreen/Youtube/Story

Ipak, postoji jedno mesto između kapije i obale koje rado posećuje. Reč je o kapeli, sagrađenoj kad i vila. Unutrašnjost je oslikana freskama, a osveštali su je sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Iako se ne druži preterano sa meštanima, društvo joj nikada ne nedostaje. Osim sestre Lidije sa porodicom, na Kipar rado odlaze i Veljko i Anastasija, koji su tamo završili školu. S obzirom da se porodica u međuvremenu proširila, među dragim posetiocima je i snaja Bogdana, a pre svih unuk Željko koji je upravo na plaži ispred kuće prvi put ušao u more.

Ceca kuća

Printscreen/Youtube/Story

PROČITAJTE I… PRED PUBLIKOM U SUZAMA! Janu je zadesila neopisiva tragedija! Otkrila kako se nosi s tugom!

FOTO: Ivan Vučićević, Ivan Gajić, Printscreen/Youtube/Story