problem miroslava ilića
Svet

August 6, 2022 18:25

By

Nju je voleo pre Cece: Ova atraktivna glumica bila je Arkanova velika ljubav (foto)

Arkanova ljubav bila je glumica koju svi dobro znate

Željko Ražnatović Arkan bio je ludo zaljubljen u prelepu glumicu Ljiljanu Mijatović sa kojom je 1980.godine dobio ćerku Anđelu Ražnatović.

Arakanova ljubav bila je fatalna plavuša

Ljiljana, koju mnogi pamte po ulozi u filmu „Beštije“, se nakon kraha velike ljubavi sa Arkanom preselila u Grčku, gde se nakon nekog vremena ponovo udala i u braku dobila dva sina – Georgija i Gavrila. O svom odrastanju, ali i odnosu s majkom Anđela je u razgovoru za Jutjub kanal „Istinite priče“ otkrila:

Pročitajte: Arkanova ćerka boluje od neizlečive bolesti, Ceca nemoćna – Uzdaju se samo u molitve, jer leka nema

Arkanova ljubav

youtube printscreen

‒ Živeli smo skromno, u iznajmljenom stanu. Očuh je sve ulagao u naše obrazovanje: išla sam u dobre škole, učila jezike, pevala u horu. Ipak, bili smo srednja klasa, ja za drugo ne znam.

Moja mama još živi u Grčkoj, ima njihovo državljanstvo. Više je tamo nego ovde, pa se ne viđamo baš često. Kakav je moj odnos sa majkom? Imam jedino nju, oca nemam. Kad se vidimo, super smo. Ona je pobožna žena, zajedno idemo na liturgiju. Uvek se moli za mene i moja dva brata.

Arkanova ljubav bila je jedna od najlepših glumica

Arkanova prva žena

Anđela Ražnatović ispričala je i zanimljivost koja je prati kroz život.

‒ Mama je bila vrlo lepa u mladosti. I danas divno izgleda iako ima 66 godina. Kad sretnem neke ljude koji su je poznavali, kažu mi: „Tvoja majka je bila jedna od najlepših žena u Beogradu, pa i Jugoslaviji, a ti si, sine, isti otac.

FOTO: PRINTSCREEN