ljubav cece ražnatović
Svet

6 децембра, 2021 22:58

Arkanova VANBRAČNA ćerka progovorila o odnosu sa Cecom! Ovo će vas ŠOKIRATI!

Arkanova vanbračna ćerka, Sofija Ražnatović, progovorila o odnosu sa maćehom Cecom.

Arkanova vanbračna ćerka o Ceci!

O Arkanovim naslednicima Veljku i Anastasiji mnogo toga znamo, ali malo kome je poznato da Ražnatović ima i vanbračnu ćerku. Naime, Sofija Ražnatović se pre nekoliko godina pojavila na Arkanovom pomenu i tom prilikom je otkrila kakav je odnos imala sa ocem, ali i šta misli o Ceci.

Printscreen

On i dalje živi u meni. Svaki dan pomislim na njega i za mene je ovo najteži dan u životu. Živim daleko i nisam dugo dolazila u Srbiju, ali mi je drago što sam danas ispoštovala svog roditelja. Puno mi je bilo srce kad sam videla sve njegove prijatelje koje je voleo – rekla je tada Sofija, koja već dugo živi u Belgiji i koja i ne govori najbolje srpski jezik.

Za mene je bio najbolji čovek na svetu! Bio je pažljiv prema deci, posebno prema meni. Svako bi poželeo da ima takvog roditelja. Sećam se da se ljutio kad sam se kući kasno vraćala iz provoda. Znao je da me izgrdi. Znam da je bio poznat, cenjen i popularan, ali prema deci je bio posebno osetljiv. Oduvek je želeo da budemo jedna velika i složna familija. Živeo je za nas. Insistirao je na tome da se poštujemo i da pomažemo jedni drugima. Želeo je da mi sredi dokumenta da bih dobila srpski pasoš. Razgovarali smo o tome nekoliko dana pre tragičnog događaja – istakla je Arkanova vanbračna ćerka koja je za Cecu Ražnatović imala samo reči hvale.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Cecu veoma cenim i poštujem, ona je za mene jaka žena. S obzirom na to da ne živim ovde, ne znam da li se nešto loše priča, ali ja nemam problem s njom i nikad ga nisam imala. Slažem se sa celom familijom Ražnatović i sve ih volim. Sa Cecom se neretko čujem i volim da slušam njene pesme – poručila je ona.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ