Star

3 Juna, 2021 23:00

Astrolog okriva: „Janjuš je sklon SUICIDNIM MISLIMA, može da se UBIJE!”

Maja i Janjuš imaju trubulentan odnos koji više niko niti razume, niti podržava, a kako nam otkriva astrolog Jovana Grujić, postoji velika opasnost da će se njihova ljubav završiti tragično. Ona nam kaže da je Janjuš u mnogo lošijem stanju nego što pokazuje i da ako mu neko od porodice ne pruži podršku, vrlo lako može da digne ruku na sebe!

Janjušu hitno potrebna stručna pomoć!

Janjuš je riba u horoskopu i on ima izraženu emotivnu stranu. Njemu je bitna porodica i ta neka mirna luka u koju može da uplovi posle haosa i problema. Međutim, ovaj odnos sa Majom je i više nego komplikovan, ona je rođena 22. maja i Blizanac je u horoskopu, njih dvoje ni po kojem pitanju ne mogu da se poklope kao partneri, pa čak ni kao prijatelji. Janjušu već dve godine traje katastrofalan period, a tek ga čeka pravi pakao. Mora mnogo stvari da promeni i saseče i to iz korena, ne sme da radi postepeno. Sve ga je poremetilo, a čini mi se raspad porodice, tačnije razvod, najviše ga je dotukao, to je njegov životni poraz. On nije neko ko ima čvrst karakter, zato savetujem njegovu porodicu i ljude koji ga vole da u narednom periodu budu uz njega i probaju da zajedno sa njim reše probleme, jer ako bude bio prepušten sam sebi, može da bude kobno. Janjušu u natalnoj karti stoji da je sklon raznim porocima, a bez podrške, poroci mogu da mu dođu glave. Sklon je suicidnim mislima i ispoljava neku vrstu agresije. Ako bude bio prepušten sam sebi i uz to i Maja nastavi da ga pritiska, potpuno će se pogubiti i potražiće izlaz u suicidu. Najteži period mu sledi u julu i avgustu i tada bi baš trebalo da porodica bude uz njega. Ne bi bilo loše ni da potraži stručnu pomoć, značilo bi mu dosta – kaže numerolog za Star i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Ne vidim nikakvu budućnost sa Majom, njoj stoji u natalnoj karti inostranstvo. Najverovatnije da će u jednom trenutku napustiti Srbiju – zaključio je numerolog.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ