Star

14 Decembra, 2020 22:00

Astrolog UPOZORAVA! Desiće se TRAGEDIJA u ZADRUZI!

Maja i Janjuš imaju veoma burnu vezu, a astrolog otkriva da bi što pre trebalo da se rastave kako ne bi došlo do tragedije. Goca Dragišić otvorila im je natalnu kartu i objasnila da njih dvoje ne mogu ostati ni u prijateljskim odnosima, kao i da njihova ljubavna veza može da se završi tragično i to pred kamerama.

Astrolog: „Maja će nožem zaklati Janjuša!”

Maja je blizanac u horoskopu. Promenljivost je prava reč za ovaj dvostruki znak. Izražajan i oštrouman, blizanac predstavlja dve različite strane ličnosti i nikada nećete biti sigurni sa kojom ćete se suočiti. Sa jedne strane blizanac može biti društven i spreman za zabavu dok je sa druge strane vrlo nemiran i opasan. Maja poseduje baš takve osobine, a Janjuš u njoj budi onu drugu, manje lepu stranu. Njih dvoje ne mogu da se poklope nikada. Janjuš je rođen u znaku Riba, kada je ljubav u pitanju, može da projektuje nestabilnost, što i čini. Jako je ljubomoran i sklon depresivnim stanjima. Janjušev matični broj 11 znači da on nosi veliki teret. Savetujem mu pošto je stariji i zreliji da prvi povuče potez i skloni se od Maje, jer u njoj izaziva agresiju, kao i ona u njemu. Međutim, ona je psihički nestabilnija od njega i može da bude svašta. Bojim se da Maji može da padne roletna i da napravi karambol. Maji u natalnoj karti stoji da može da joj se desi ljubavna tragedija. Ona može biti ta koja će presuditi i Janjušu i sebi. Recimo ako u trenutku besa pored sebe vidi nož ona bi mogla da izbode Janjuša u tom trenutku, a da nije ni svesna šta je uradila  kaže zabrinuto astrolog za STAR i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA MARKOVIĆ (@maja.markoviic)

Svakako ovo što gledamo na televiziji, kao i ovo što im stoji u natalnoj karti, i te kako se podudara. Što pre moraju da raskrste, ne bi bilo loše da oboje zatraže stručnu pomoć. Maji bi najviše prijalo da nađe starijeg muškarca kako bi znala ko je glavni. Njoj je potreban ozbiljan autoritet, dok je Janjuš neko ko se nikada neće skrasiti pored jedne žene, takav je, ne ume da odoli izazovima – završava Goca.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR