Star

September 22, 2020 11:54

By

Au Gagi, šta ćeš sad? Anabela dobila SPOR, dovela ga do PROSJAČKOG ŠTAPA!

Pevačica Anabela Atijas nedavno je tužila bivšeg supruga Gagija za neisplaćenu alimentaciju koja se skupljala preko deset godina i sud je, kako prenose domaći mediji, doneo presudu u njenu korist.

Gagi u šoku, Anabela trlja ruke!

Đogani je u šoku jer mu je sud navodno skinuo 2,3 miliona dinara i kaže da nije očekivao da će Anabela zaista to da uradi.

„Nisam očekivao da žena s kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve pare koje imam. Nisam ranije dao jer nisam imao! U rijaliti sam ušao da bih obezbedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali suprotna strana, moja bivša supruga, na grub i brutalan način se aktivirala i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro”, rekao je Gagi razočarano.

S druge strane, Anabela kaže da joj je svega preko glave i da je pravdu morala da potraži na sudu jer se njen bivši suprug nadao da će mu ona oprostiti sve dugove i da ga neće teretiti za ono što joj godinama nije isplaćivao.

„Dva meseca, otkako se rijaliti završio, obaveštava sve putem društvenih mreža i mene preko mog advokata da će rešiti problem sa mnom i da ćemo se dogovoriti o isplati duga i cele situacije. Međutim, nije davao nikakve konkretne znake da će vratiti novac koji je dužan, pa je došlo do ovoga. Htela sam da se završi ljudski, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, ja još nisam primila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare verovatno tek treba da mi stignu” ispričala je Anabela.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ