baba regina
pljušte pretnje

25 Juna, 2022 19:00

Baba Regina prestravljena: Marko i otac šalju ljude da Viktoriji otmu ćerku

Marko Osmakčić zgrozio je javnost priznanjem da je porodica lažirala smrt njegovog oca Franje, a ovu gadost sproveli su u delo kako bi Viktoriju Mitrović, koja nosi njegovo dete, naterali da abortira. Budući da Markovog oca bije loš glas i da ga povezuju sa mafijom baba Regina živa nije od straha za unuku.

Baba Regina uplašena za bezbednost svoje unuke

– Viktorijina baba Regina ne može da se oporavi od šoka, žena je duboko istraumirana. Noćima ne spava, bojim se da će joj srce stati. Žena kuka na sav glas, boji se da će im Osmakčić poslati mafiju. Pa znate i sami šta se priča da su uradili sa onom malom Mateom u Zagrebu. Čak je i Marko u rijalitiju nazivao oca psihopatom i Hitlerom i preko televizije sa nacionalnom frekvencijom molio ga da smisli neku gadost koja će naterati Viktoriju da se reši deteta – kaže izvor i dodaje:

baba regina

Printscreen

– Mi smo se svi sledili od straha i šoka. Takve stvari izgovoriti, a još i uraditi je strašno. Po selu se priča da stižu pretnje da će njihovi ljudi oteti ćerkicu ako Viki neće drugačije da se urazumi. Nisam pitala Reginu jel to tačno, neću da se žena dodatno potrese i da poludi od straha. Ma sve, to je strašno. Ne znam šta bi Viki uošte uradila da je odlučila da rodi drugo dete, ko bi brinuo o njemu? Regina već čuva jedno, a Viki umesto da u rijalitiju zaradi, ona je obrukala i sebe i familiju. Šta joj bi sa ovim Markom? On ju je tukao, vređao, govorio da je nikakva majka, a ona mu se ponovo vraćala i molila ga da bude sa njom. Žao mi je Stojana i Regine, oni su dobri i vredni ljudi, ceo život crnče za svoje parče hleba. Sad ih je sramota da izađu u selo, svi ih nešto zapitkuju. Ne znam kako će se ovo završiti, ali
ako je istina da Osmakčići petljaju sa mafijom, neće izaći na dobro – kaže komšinica iz sela koja iz straha od osvete moli da joj se ne pominje ime.

Pročitajte: Bolan vapaj za unukom – Baka Regina moli Viki. Abortiraj, Osmakčići će nas ubiti

Marko Osmakčić

Rajko Ristić

Marko i njegov brat nisu se javljali na naše pozive, pa ne znamo da li su ovo samo priče da se Viki zaplaši, ili nesto zaista smeraju.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Rajko Ristić