svet

March 14, 2016 12:02

By

Bahanalije u Parovima: Svi hoće seks pred kamerama!

parovi

Ulazak nove grupe učesnika u rijaliti „Parovi“ na Hepi televiziji, uneo neverovatnu energiju među stare takmičare. Sad već može slobodno da se kaže – Parovi u Parovima! Jer, dovoljno je bilo samo dve noći da prespavaju u istoj sobi, pa da većina poželi – seks.

I, mada su se mnogi zaklinjali da neće dozvoliti ogoljenu intimnost pred kamerama, posle svega dve noći, to je palo u vodu.

Tijana Ajfon i Željko Stojanović, ponovo su imali seks u „Parovima“, ali oni to ne smatraju intimom, niti ljubavlju, već svoj odnos nazivaju – pomoć prijatelja!

Dobro raspoloženje, euforija i adrenalin, poneli su i Zmaja od Šipova, koji se obratio Jeleni Krunić i ostalim igračicama koje su ušle kao novi takmičari za glavnu nagradu.

“Uvek se radujem kad nam dođu te slobodne devojke, savremenih shvatanja, koje nisu stidljive i ne libe se da se skinu”, rekao je Zmaj od Šipova.

“Znači da će biti svega. Evo, ja bih odmah nekoj uštekao. Ako hoće mogu da je vodim u Šipovo, a ako neće, možemo se i ovako družiti u rijalitiju.”

Seks su ozbiljno shvatile i Anamarija Džambasov i Armina Smajlović, koje kažu,da im kamere ne smetaju.
Oko Gorana Todića uvek je nekoliko devojaka, raspoloženih za seks,ali se ni sa jednom ovaj momak nije odlučio na ovaj korak.

Kamere koje i noću prate svaki detalj vile u kojoj borave takmičari najluksuznijeg rijalitija svih vremena, već druge noći zabeležile su seks između nekoliko učesnika. Jasno se videlo da se nešto dešava pod čaršavima,što je, pravilnikom takmičenja i dozvoljeno.

“Meni ne smetaju kamere”, rekla je Jelena Krunić .

“Navikla sam. Ako mi se neko dopadne, zašto da ne .Nemam problem da se skinem, pokazala sam na ulasku.”

Istina, Krunić je prisutnima u šminkernici pokazala svoje grudi, podigla je majicu i pokazala nove alke koje je zakačila za bradavice. Dok su prosutni uglavnom okretali glavu, ona je ponosno pokazala sve čime raspolaže.

Igračica je inače, ušla u prvi ozbiljniji sukob sa Marijom Kulić, Miljaninom majkom, koja je takođe, postala učesnik „Parova“.

“Želim da kontrolišem svoje dete”, rekla je Marija.

“Nismo zajedno i ne mogu da pratim šta ona radi.”

“Pa, znali ste gde dolazite”, odbrusila joj je Krunićeva.

“Ja sam došla spremna.”

“Ali ti nemaš dete”, brzo je odgovorila Marija Kulić.

 “Otkud vi to znate?”

“Pa, znam da si išla na kiretažu!”

Miki Đuričić se složio da će i novi učesnici imati mnogo sukoba, jer su različitih temperamenata i ulaze u sukobe.

AUTOR: Svet.rs

FOTO: printscreen