baka draška stanivukovića
Star

17 Novembra, 2021 20:00

Baka Draška Stanivukovića URNISALA Tanju Savić! Evo šta joj je poručila!

Baka Draška Stanivukovića urnisala je Tanju Savić nakon što je u medijima osvanula priča da je pevačica u emotivnoj vezi sa njenim unukom.

Baka Draška Stanivukovića ne želi Tanju za snajku!

Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu – rekla je baka Draška Stanivukovića za Blic i istakla da ju je veoma uznemirilo obraćanje Tanjinog muža Dušana:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Šta sve njen muž izjavljuje, ja to ne mogu da pričam. Šta je sve čovek rekao. Nju ne znam lično. Znam je od ranije kao pevačicu. Draško mi je baš sinoć rekao: “Bako, to je jedna velika glupost, nemoj se sekirati, nema od toga ništa. Oni moraju da pišu” -kaže Gospava i otkriva da bi volela da se njen unuk oženi uskoro i da dobije decu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Uh, to mi je želja. On sada ima devojku, ali neću o detaljima. A to nema veze sa Tanjom Savić. Treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi decu. Kaže mi njegov kolega, vozač, da ima finu, lepu devojku, da ne može biti bolja. Ali, eto još je drži u tajnosti. A to što pišu za Tanju neka pišu, šta ja mogu. Njegov vozač nije hteo da mi kaže ime devojke, a ni Draška sinoć nisam stigla da pitam o devojci. Ja mislim da ona nije javna ličnost – istakla je baka Draška Stanivukovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Драшко Станивуковић (@draskostanivukovic)

Stanivuković redovno objavljuje fotografije i video zapise sa bakom na društvenoj mreži Instagram, a ona kroz osmeh kaže:

On me prevari, pa kaže: “Ajd’ baka stani kod motora”. Rekla sam mu: “Nemoj više da mi prilaziš”. Odhranila sam ga, uvek je uz mene bio, pa je i danas tu. Ja Draška mnogo volim, obožavam. Sina sam izgubila, a on njegovo ime nosi. On je meni sve u životu. A taj ludi muž ako preti, od toga nema ništa. To vam kažem 100 odsto. Sin moj Dragan juče za doručkom kaže: “Nema što se neće pisati, nemoj se ti sekirati”.. – zaključila je baka za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ