Svet

8 Januara, 2021 21:00

Baka Goca se ODRIČE svoje sobe!

Vest da će Mirko Šijan i Bogdana Rodić postati roditelji obradovala je obe porodice, a sreću posebno ne krije buduća baka Goca Božinovska, koja daje izjave na sve strane i objavljuje slike na društvenim mrežama.

Pevačica je otkrila čak i da je već pozvala molere da pripreme njenu sobu za bebu piše Kurir.rs. Sudeći prema Gocinim rečima, par će živeti u porodičnoj kući Goce Božinovske u Surčinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Super, super se oseća, kao baka od 25 godina. Tu su mi moji najdraži i komšije, uživamo i slavimo kao za Božić. Dete tek treba da nosi trudnoću. Ništa lepše mi se nije moglo desiti –  rekla je Goca za „Kurir televiziju“.

Gocina kuća inače je opasana visokom ogradom, sve je pod video-nadzorom i poseduje veliki bazen u dvorištu, ova kuća privlači pažnju prolaznika, koji tu obično zastanu i dive se eksterijeru.

Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: „U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.” E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo – rekla je pevačica za Kuriri još 2019 godine.

FOTO: FOTO GAJA