Osmakčić u diskoteci
Star

February 13, 2022 14:00

By

Baka Regina uplašena! Socijalne radnice već reagovale, odvode Viktorijinu ćerku?

Viktorija Mitrović po ko zna koji put, ne razmišljajući o posledicama, razbesnela svog partnera Marka Osmakčića. Naime, ona je javno pričala da navodno ne zna broj muškaraca sa kojima je bila, te da mnogima čak ne zna ni imena. To je, naravno, mnogo razbesnelo Marka, jer se ovim izjavana navodno sama ponižava i daje povoda ostalim zadrugarima da je prozivaju!

Viktorija Mitrović u problemu zbog prevelike iskrenosti?

– Ona je mlada i neiskusna i zbog svega nepromišljenog što kaže zamera joj se troduplo. Sama se pokopava pričama da je imala se*s, te sa ovim, te sa onim, bolje bi joj bilo da ćuti, bar zbog onog deteta koje je čeka kod kuće. Prima se na sve što joj Janjuš dobacuje, a on je perfidno vređa i igra rijaliti! To Marka mnogo nervira. Dovodi ga u situaciju da mora da je zaštiti, ali onda bi morao fizički da se obračunava sa Janjušem. Ma tek će tu biti frke – objašnjava izvor blizak Vikinoj porodici i nastavlja:

PROČITAJTE: Viktorija ispričala svoju TRAGIČNU priču! Prvi muž bio narkoman, drugi napustio nju i ćerku! (video)

– Njena baka Regina je poludela, ne zna više šta da radi sa Viki. Ne može više nikome ni da objašnjava šta je od svega toga tačno, a šta ne. I sama je šokirana unukinim pričama i lažima. Samo kuka da poživi, da sačuva praunuku od socijalne službe i oca, kao i da joj unuka izađe živa iz rijalitija. Mnogo se plaši da ne padne krv između Marka koji na neki sulud način voli i brani Viki i Janjuša koji je mnogo bezobrazan jer ujeda i baca koske – za kraj je istakao maločas pomenuti izvor.

PROČITAJTE: Haris UPLAŠEN za ćerku Đinu! Očajnički MOLI ZA POMOĆ!?

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković / Instagram