Svet

21 Septembra, 2021 18:00

Bane Đokić otkrio: „Maja se kod mene VIĐALA s Janjušem”

Bane Đokić učesnik „Zadruge 5“, imao je turbulentnu prošlost. Najviše je ostao upamćen kada je kao menadžer Tanje Savić ogolio svu njenu intimu i izašao sa pričom da je muž maltretira. Oprobao se i u rijalitiju „Farma 6“, ali ubrzo je izbačen. Pred sam ulazak u rijaliti, Bane je ekskluzivno za Svet raskrinkao sve zadrugare!

Bane Đokić otkrio šokantne detalje!

-U ‘Farmi’ sam bio povučen, izgubio sam se u celoj toj priči. Nisam znao šta treba da radim, sad sam tek svestan da kad čovek uđe u rijaliti mora da ima neki cilj. Ne možeš ćutati, biti povučen i očekivati da ćeš biti u finalu. Potonuo sam potpuno, spopali su me sa pričom oko Tanje Savić. Ona je u tom trenutku bila ozbiljno ime i prezime pa sam se pitao ko sam ja da gradim karijeru preko njenog imena. Drago mi je što je posle toliko godina isplivala istina i dokazalo se da sam za sve što sam pričao bio u pravu.

Jesi se plašio Tanjinog supruga?

-Njen suprug je bio nasilan prema meni, pokušavao je da me prebije da bi mi uzeo Tanjin Fejsbuk nalog i Instagram stranicu, a ona mi nije dozvoljavala to da mu dam. Naravno da sam se plašio, on je bio neuračunljiv. Stalno mi je pričala kako će on nju uništiti, odvesti u Australiju i tamo zarobiti, da će je izgladnjivati, kao što je to već radio, i mnoge druge jezive stvari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Optužili su te da si objavio sliku na kojoj je Tanja gola iz osvete…

-Tada je stranica koju sam ja vodio uveliko bila kod Dušana. Na slici nije bila ona, već porno glumica, a njen suprug
je kriv što je to dospelo u javnost. Sam je napisao da je to Tanja. Nije razmišljao o reputaciji svoje žene i njihovim sinovima, već samo kako da uništi naše prijateljstvo. Objavio je tu sliku i optužio mene da sam ja to uradio, Tanja je i tad bila svesna da ja ne stojim iza toga, nego ovaj bolesnik.

A priča iz tvog etno sela u kom žive zadrugari tek počinje. Kažu da se tamo odvija drugi rijaliti, je l’ istina?

-To je etno selo mog oca, Srpsko Andrejevo selo, nalazi se u Borči, i to je utočište zadrugara. Pre dve godine, po izlasku iz ‘Zadruge’, Janjuš nije imao gde da živi i onda je igrom slučaja saznao za naše etno selo. Od tada je sve počelo, on je naš stalni gost. Zbližio se s mojim ocem, postali su prijatelji i on je tu počeo da živi. On je sa sobom poveo i druge učesnike ‘Zadruge’ Aleks, Maju Marinković, Miljanu Kulić, Zolu, Mariju i malog Željka, podugačak spisak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

I šta se sve tu dešava?

Maja i Car su zajedno. On je fenomenalan momak, ali ne znam šta mu je trebala u životu jedna Maja Marinković, koja se smrtno zaljubila u Janjuša, a sa njim je samo zato što je bio Janjušev drug. Njen mozak ne razumem niti bih želeo da ga razumem, ona je bolesna devojka. Pravila nam je skandale svakodnevno, pobila se sa njim, polomila inventar, pravi scene stalno, ima neku dijagnozu.

Je l’ platila odštetu?

-Nije plaćala štetu, jer moj otac je takav, ne gleda na te sitnice, nije ništa od velike vrednosti uništila. On na to gleda: ‘Svi smo mi živi ljudi, svako ima žutu minutu’. Ja više neću dozvoliti, da se tako iživljavaju, jer ne želim da se diskredituje to mesto.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Je l’ se viđala Maja sa Janjušem u etno selu nakon Zadruge 4?

-Jeste, bili su zajedno po izlasku iz ‘Zadruge’, samo su se folirali. U emisiji kažu da nemaju nikakav kontakt, a onda zajedno dođu u selo. On se viđao i sa Aleks i sa Anom Korać. Janjušu je tu ljubavno gnezdo.

Je l’ ostao neko dužan?

-Da, to i jeste najveći skandal. Miljana je živela kod nas, hranila se, rekla je da će sve da ispoštuje i onda je pobegla. Do polovine avgusta je živela u etno selu, skoro celo leto. Ostala je dužna hiljadu i nešto evra i blokirala je sve osoblje, mog oca i mene. Pravi se luda. Jedno veče joj nije bilo dobro, moj otac je poslao kod svog privatnog doktora u Borči, izašli smo joj u susret, a ostala mu je dužna. Pozvala se na mog oca kod tog doktora i rekla da će on sve da plati. Ne razumem, pa ona valjda zarađuje u tom rijalitiju? Kako je nije sramota?

Sav novac je kod Marije…

-Pa i Marija je bila tu, znala je da njena ćerka tu živi i da se viđa sa Zolom, dovodila je u selo i malog Željka. I Marija
je spavala tu, nije ni ona ništa bolja.

Zola nije želeo da reguliše njen dug?

-On je pobegao glavom bez obzira od Miljane. Ona ga je jurila, dečko ne zna šta će sa njom, nema gde da se skloni. On je dobar dečko koji je navučen, nasankan i ne zna gde bije.

Ša i Tara nisu dolazili?

-Nisu. Njega poznajem već desetak godina. Njegova bivša žena Ivana i on su kupovali kod mene stvari u šourumu, tada sam držao prodavnicu. Bili su idealan par, šokiran sam ovim to joj je uradio. Ima četrdeset godina čovek, nije klinac da radi takve stvari, baš mi je žao nje. Mi smo svojevremeno trebali i duet da snimimo, ali je on ušao u ‘Zadrugu’ i to se izjalovilo.

Ulaziš u rijaliti sa devojkom Aleksandrom, misliš da ćete uspeti?

-Radujem se što ulazimo zajedno, postoji velika hemija između nas. Ona je totalno moj tip devojke, simpatična, komunikativna. Ne želim da preterujem tamo, ona je žensko, ima roditelje i ne želim da je gledaju u nekim degutantnim scenama, da ispadne da sam je iskoristio.

Je l’ ima neko koga ne bi voleo da vidiš u Zadruzi?

-Ima jedna budaletina, neću reći ime. Jedan učesnik mi je slao poruke daj mi da vidim šta ti je u gaćama, pošalji mi
svoje gole fotke, svakodnevno me je uznemiravao. Otkriće se on sam, neću da mu dižem cenu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ