Tajna Žike Jakšića svet novine svet portal
Star

October 13, 2021 15:23

By

BANKROTIRAO! Ovako je Žiki Jakšiću PROPAO posao!

Poznati voditelj Žika Jakšić nije uvek bio uspešn i situiran, kako je ispričao imao je ozbiljne padove u životu, kao i da je jednom prilikom bankrotirao, nakon čega mu je i prvi brak propao.

Žiki Jakšiću propao posao!

Pre televizijske karijere Žika se bavio muzikom, on jesvirao bas gitaru u bendu “Ritam srca”. Kako priča posao je dobro išao, imali su dosta koncerata širom zemlje, a onda se 2000. godine odjednom sve srušilo kao kula od karata!

Doživeo sam tada jedan ozbiljan lom u životu. Bankrotirao sam! Sam sam bio kriv, jer kada čovek ne zna šta hoće, onda radi ono što neće. Te 2000. godine živeo sam u Nemačkoj i tadašnjoj supruzi Snežani i sinu Andriji pokušavao da obezbedim bolji život. Ušao sam u posao sa nekim hotelom u Nemačkoj, ali sam ubrzo shvatio da sam uložio u pogrešan posao. I tako sam izgubio i ono malo ušteđevine što sam imao. Završio sam sa ozbiljnim gubitkom i dugom kod nemačkih banaka od čak 100.000 maraka. Šest godina mi je trebalo sve to da vratim – kaže voditelj i dodaje da je on najbolji dokaz za onu staru “da nevolja nikad ne ide sama”:

zika jaksic

Sve to je dodatno uzdrmalo brak, koji se ionako bio ljuljao. Razveo sam se 2001. godine, a u to vreme se i rasturio bend “Ritam srca” u kojem sam svirao. Sve se izdešavalo za manje od godinu dana. Em duguješ pare, em ti se porodica rastura, em ti se bend gasi. Pokušao sam da tu našu grupu, koja je bila tražena, održim na okupu, ali nisam uspeo. – priča Žika, prenosi Kurir.

Kako bi isplatio dugove nemačkim bankama, ali i imao da plaća alimentaciju, Žika je radio šta je stigao.

Zaposlio sam se kao di-džej u diskoteci u kojoj sam ranije svirao sa bendom. Moj posao je podrazumevao da idem na aerodrom, dočekujem naše pevače i dovozim ih na nastupe. Dakle, bio sam i vozač našim estradnjacima. Kada je gazda kluba rešio da renovira lokal, naučio sam i sve fizičke poslove. Nije mi bilo lako, ali sam izdržao jer sam želeo što pre da vratim sve dugove. Ponosan sam na sebe što sam uprkos svemu tome uspeo da isplatim sve alimentacije za sina – priča Jakšić.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ