Darko Lazić
Svet

30 Jula, 2021 12:55

Barbara Bobak nikad žešće prokomentarisala Marinu Gagić!

Barbara Bobak nikad žešće prokomentarisala Marinu Gagić!

Barbara Bobak nikad žešće prokomentarisala Marinu Gagić! Svađa između bivše i sadašnje partnerke pevača Darka Lazića intrigira javnost već danima. Naime, Barbara Bobak ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

PALE TEŠKE REČI!

Darko Lazić, Barbara Bobak

Nakon što ju je Marina pozvala, vređala je i pretila joj da će je prebiti, Gagićeva je poručila da je njen bivši partner i njegova, kako je rekla, nazovidevojka ne zanimaju, dok je Bobekova istakla da je devojka iz Pećinaca totalno nebitna.

Pevačica kaže da Marina na sve načine pokušava da joj se umeša u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko meseci. Ona se u izjavi za naš list osvrće i na pretnje koje joj je Gagićeva uputila pre nekoliko dana, kad je saznala da je Barbara izjavila da je Marinin i pevačev sin zove „mama“. Bobakova je potvrdila da je do telefonskog poziva zaista došlo, ali da nije dozvolila da Gagićeva ode predaleko u svojim pretnjama.

Koga, bre, boli k***c za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? – istakla je devojka iz Futoga za „Kurir.rs“

Pročitajte: Darka opet jure za PARE! „Nema od čega da vraća DUGOVE!”

Marina Gagić

Barbara Bobak nikad žešće prokomentarisala Marinu Gagić

Za Darka tvrdi da je ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo.

Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem – završila je Barbara.

Podsetimo, do otvorenog sukoba između Marine i Barbare, došlo je nakon što je Barbara u jednom intervjuu pomenula Darko i Marinino dete. Pored toga što ju je u žestokom telefonskom razgovoru nazvala k****m, zapretila je i da će je prebiti ako se još jednom bude usudila da pomene njenog sina Alekseja.

Pošto je to opet učinila ovom prilikom, ostaje da vidimo kakvi su sledeći koraci ogorčene bivše Lazićeve verenice.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM