Barbara Bobak
Svet

18 Jula, 2021 17:00

Barbara Bobak otkriva: Sin Darka Lazića me zove „mama“!

Drama!

Barbara Bobak i Darko Lazić započeli su vezu prvog maja, a već ju je upoznao sa sinom Aleksejem.

MARINA TRAŽI DA JOJ SUD DODELI DETE

Jednom kada smo bili na video-pozivu, sin Aleksej je bio kod Darka i on je okrenuo kameru da me vidi. Prvo što je sin rekao je bilo: ‘Mama’. Da li je možda moja kamera bila mutna ili ga podsećam na majku, ne znam, ali smo se Darko i ja nasmejali. Sinčić je divan, šarmantan skroz – rekla nam je Barbara i ispričala kako su se upoznali.

Darko Lazić

Ja sam radila privatno veselje i rekli su mi da će doći Darko, na šta sam prevrnula očima. Dešava se na svirkama da ti jaki, poznati glume ludilo, ne komuniciraju sa nama, a nekad čak i prozivaju muzičare preko mikrofona. Zato sam imala predrasudu prema Darku, ali dečko je super. Pozitivan, veseo, nema trunku kompleksa. Čak mi je prišao, rekao da mu se sviđa kako pevam i tražio da razmenimo brojeve, jer mu treba pevačica za privatna veselja. Tako je sve počelo – Barbara ističe da ne znajući u kom će se pravcu razvijati njihov odnos, ali da im je za sada super.

Pročitajte: Majka Darka Lazića progovorila o bivšim snajkama, evo u kakvom je odnosu sa Marinom, a jedna stvar je mnogo BOLI!

Darko Lazić, Barbara Bobak

Mi se kratko poznajemo, ali dečku ne mogu da nađem zamerke. Sjajan je. Gde god da se pojavi, kao da obasja prostoriju. Slični smo, ja duže izdržim pod vodom nego u kući, radimo isti posao… Za sada je sve super, često se viđamo.

Barbara se dotakla i Marine.

Slali su mi neke članke gde je ona navodno izjavljivala neke loše stvari o meni. Nemam ja tu šta da reagujem. Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački. Koliko sam uspela da ispratim, lepa je žena, negovana, a u probleme koje su ona i Darko imali, ne ulazim. Mene nema razloga da mrzi, mi smo se upoznali kad su već bili razdvojeni. Ako je sretnem, pružiću joj ruku – kaže Barbara, dok Marina tvrdi da Darko nema devojku.

Marina Gagić

Što se mene tiče, uvek će imati poštovanje jer je Darku rodila dete, a da se prepucavamo preko novina baš mi je klinački.

Meni je on rekao da nema devojku, a šta je stvarno istina, ne znam. Ne bi mi slao poruke daje ima – kaže Marina i dodaje da će sa Darkom ići na sud zbog starateljstva nad sinom:

I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti. Bila sam mnogo povređena, treba mi vremena da ponovo steknem poverenje u nekog. Za sada imam svoj mir i sina, to mi je dovoljno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM