Svet

4 Maja, 2022 13:25

Barbarin otac očajan: Zapretio pevačici. Ovo je čeka ako se vrati Laziću

Barbarin otac očajan

Barbara Bobak i Darko Lazić više nisu zajedno, što je obelodaljeno nakon što je popularni pevač priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a bio je i pozitivan na narkotike.

RAJKO RISTIĆ

Nakon što je pevačica objavila da nije više u vezi sa Lazićem, sada se pojavila i vest da Barbarin otac nije zadovoljan njenim izborom, pa je rešio i da preduzme rigorozne mere kako se njegova ćerka ne bi vratila Laziću.

Barbarin otac zapretio ćerki

– Barbarin otac ima privatnu firmu za transport, a majka je medicinski radnik. Iako u startu nisu prihvatili njenu vezu s Darkom, ona im se klela da je ostavio alkohol i da nikada nije imao veze sa narkoticima. Taman što su krenuli da popuštaju i prihvataju tu vezu, dogodilo se hapšenje koje ih je potpuno dotuklo. Dok je Darko bio u pritvoru, majka ju je zvala i u suzama molila da raskine veridbu i spasi ih javne sramote – tvrdi izvor blizak pevačici za „Alo“ i dodaje da je Barbarin otac teško podneo vezu ćerkin partner našao u centru skandala.

Rajko Ristić

– Njen otac je poštovan, vredan i radan čovek kog zna ceo Novi Sad. Zbog sramote ne izlazi iz kuće i nikome se ne javlja na telefon. Barbara je samo dan nakon hapšenja otišla u roditeljski dom i tada joj je otac jasno stavio do znanja da će biti mrtva za njega ukoliko oprosti vereniku. Pravdala se da nije znala da se Darko drogira, ali njen otac nije želeo da je sasluša, budući da je ona ta koja im se klela da su priče koje o njemu kruže lažne i da mu ih smeštaju bivše žene – rekao je izvor.

Pročitajte: Barbara Bobak ostavila Darka pa sve priznala: Nisam iznenađena što je bio drogiran

Ne zna se kakav će biti rasplet ove priče, ali ukoliko bi se pevačica vratila Laziću, od porodice, kako se navodi, neće imati podršku.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: ALO

FOTO: RAJKO RISTIĆ