bata živojinović
Svet

8 априла, 2022 19:08

Bata Živojinović imao je samo jednu želju, koju je otkrio sinu

Bata Živojinović želeo je da ga u nastavku filma „Valter brani Sarajevo“ glumi Vojin Ćetković, otkriva Miljko, sin našeg legendarnog glumca.

Mlađi Živojinović kaže da je Bata sa mladim kolegom negovao prijateljstvo i u njemu video naslednika.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic)

– Voleo bih da se snimi rimejk filma „Valter brani Sarajevo“. Mnoga holivudska ostvarenja dobila su svoje rimejkove, pa što ne bi i „Valter“? Bata je imao svog favorita i često je pričao da bi u nastavku voleo da Valtera igra Vojin Ćetković – priča Miljko za „Informer“ i dodaje da je njegov otac mnogo voleo mlađeg kolegu:

vojin ćetković

Njih dvojica su se upoznali davne 1998. godine na snimanju serije „Porodično blago“ i postali su dobri prijatelji. Baš su se družili, Vojin je s vremena na vreme dolazio kod nas kući. On je u to vreme bio mlad glumac koji je dosta učio i upijao od Bate.

Bata Živojinović bio zvezda u Kini

Film „Valter brani Sarajevo“ iz 1972. godine stekao je ogromnu popularnost i u Kini, gde ga je pogledalo više od milijardu i po ljudi. Bata je postao ikona, a u to se Miljko i lično uverio kada je sa ocem 2000. i 2005. godine posetio tu zemlju.

– U tom periodu sam imao približno godina koliko je imao Bata kada je snimao ‘Valtera’. Dok smo šetali Pekingom, prilazilo mi je mnogo Kineza i tražili su mi autograme jer su mislili da sam Bata. Okrenuo sam se ka ocu i pitao ga: „Šta da radim?“, on mi je rekao: „Slobodno potpisuj“ – priseća se naš sagovornik.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Velimir Bata Živojinović (@batazivojinovic)

Pročitajte: Sve žene su ludele za njim, a veliki Bata Živojinović je ovako govorio o svojoj supruzi! (foto)

Nele Karajlić kaže da bi voleo da glumi nemačkog komandanta u rimejku filma „Valter brani Sarajevo“.

nele karajlić

ata images

Taj film sam odgledao 150 puta. Teško bi bilo da se napravi rimejk, jer sada živimo u potpuno drugačijem društvu. Ali ukoliko bi se pravio rimejk, mogao bih da glumim nekog nemačkog komandanta. Voleo bih da dočaram jedan takav lik – priča Nele.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: BLIC

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN