Beba Anđelke Prpić
Svet

May 28, 2023 18:45

By

Niko srećniji od Marka, Iz doma Anđelke Prpić stižu najradosnije vesti: Dugo smo te čekali… FOTO

Beba Anđelke Prpić samo što nije stigla na ovaj svet

Anđelka Prpić na jesen 2020. godine otkrila je da je stavila tačku na brak sa tadašnjim suprugom, Dariom Prpićem sa kojim ima sina Jakšu. O razlozima razvoda nikada nisu javno govorili, a nije tajna da su ostali u prijateljskim odnosima zbog odgajanja naslednika. Lepa glumica se preselila iz porodičnog doma u devojački stan sa sinom, a nedugo nakon rastanka Dario je pronašao novu devojku.

Pročitajte: Anđelka Prpić otkrila pol bebe – Posle sina Jakše stiže FOTO

Beba Anđelke Prpić

Ata images

Iako je mediji u stopu prate o emotivnom statusu komičarke dugo se ništa nije znalo. Tačnije, ništa se nije znalo do trenutka kada je poput bombe krajem prošle godine odjeknula vest da je Anđelka u blagoslovenom stanju. Njen sadašnji parter je beogradski biznismen, Marko Žugić, a ono što je bilo najintrigantnije je činjenica da je on jedan od najboljih prijatelja glumičinog bivšeg supruga.

Pročitajte: Anđelka Prpić priznala da je nesrećna – Nevolje trudne voditeljke ne prestaju, njena majka se oglasila

Beba Anđelke Prpić

Ata images

Budući da Marko šarmantnu umetnicu i voditeljku nije zaprosio o venčanju se još uvek ne priča, što ne umanjuje bliskost i privrženost emotivnih partnera. Koliko partnera voli nedavno je objasnila interesantnom objavom na Instagramu. Naime, ona je objavila crtanog junaka Džerija kojem srce nesnosno jako lupa, a ispod piše.

Pročitajte: Sve puca od ljubavi i sreće – Prva fotografija Anđelke Prpić sa venčanja, Marko ne skida osmeh sa lica FOTO

Beba Anđelke Prpić

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images