Porodica Balašević
Svet

April 17, 2023 16:44

By

Jovana nije jedina, i druga Balaševićeva ćerka doživela nasilje: Stiskao mi je ruku, vređao me, gurao na zid…

Beba Balašević žrtva nasilja, kao i njena sestra

Glumica Jovana Balašević, starija ćerka slavnog kantautora Đorđa Balaševića, u subotu je prijavila supruga za nasilje u porodici. A, na isto je bila primorana i Beba, druga Balaševićeva ćerka, koja je, takođe, bila žrtva partnerskog nasilja.

Pročitajte Ćerka Đorđa Balaševića prijavila supruga za nasilje u porodici – Olja pozvala policiju kada je čula šta je učinio njen zet 

Beba Balašević

Youtube printscreen

– Počelo je kao stiskanje za ruku, guranje na zid, vređanje… Onda ide plakanje i obećavanje da se neće ponoviti. Ali ponovi se, a moja želja da verujem bila je veća od realnosti. Nikad me niko nije toliko vređao kao čovek kog sam volela. Nisam prepoznala da se to ne može popraviti. Tek kad me je ošamario, odlučila sam da odem.

Pročitajte Bez krova nad glavom – Teški dani Olivere Balašević, porodica s bebom na ulici 

Youtube printscreen

Kada je izašla iz te veze, Beba Balašević se osećala oslobođeno, ali se u isto vreme stidela od svoje porodice i prijatelja.

– Oni me nikad nisu osuđivali. Sramota dolazi od pomisli da nas roditelji nikada nisu udarili niti bili grubi prema nama. Da je moj otac dao sve od sebe da nas sačuva od haosa ovog sveta, i da sam ja onda dozvolila da me neko maltretira.

Pročitajte Svi napali Oliveru Balašević – A ćerka Jovana otkrila istinu o ocu

Beba Balašević

Bojan Vuković

Žene koje trpe nasilje, kaže Beba, moraju da znaju jednu stvar.

Nasilje nema opravdanje. Nasilnik se nikada neće popraviti. Verujte da ima mnogo ljubavi na svetu i da vas, baš kao i mene, čeka pravi muškarac, kom ne bi palo na pamet da digne ruku na ženu – rekla je Beba Balašević.

IZVOR: BLIC ŽENA