Star

December 31, 2020 10:00

By

BEBE poznatih ličnosti koje se rođene u 2020. godini

Godina koja je iza nas mnogima na javnoj sceni donela je i lepa uzbuđenja, pa su tako mnoge pevačice, glumice i voditeljke postale ponosne mame. Bebci su stigli i u živote mnogih zvezda rijalitija, a ovo je naša retrospektiva tih srećnih momenata!

Seka Aleksić je među prvim pevačicama koje su se porodile 2020. godine, ona je u januara dobila još jednog sina, Jovana. Seka je tada još izjavila da zbog obaveza oko dece neće zapostaviti karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Vi znate da sam ja radoholik i borac i kod mene nema stajanja. Obaveze moraju da se završavaju, a sada imam još jedan motiv da budem još angažovanija. Ne plašim se obaveza oko dece, hvala bogu, imam pomoć, ali i to su slatke muke. Kada ste majka, onda morate da vodite računa i o porodici i o sebi. Nemam nameru da se zaustavim. Mislim da smo suprug i ja tek na početku, ako nam dragi bog da blagoslov, imaćemo još mnogo dece – zaključuje Seka.

Nakon Seke, porodila se i pevačica Marina Tadić  i na svet donela ćerku. Marina je naslednicu nazvala Vera, a za ovo ime odlučila se, kako je svojevremeno istakla, još na početku trudnoće.

Pevačici je rođenje naslednice odmah čestitala Ceca Ražnatović.

– Čestitam, neka je Vera živa i zdrava – napisala je folk zvezda.

U martu je rijaliti par iz „Zadruge”, Nadežda Biljić i Toma Panić, su postali ponosni roditelji. Da je ove godine organizovano takmičenje u davanju neobičnih imena deci, Nadežda i Toma bi zasigurno bili pobednici. On su svom sinu nadenuli ime Longo. Nadežda se porodila pre vremena, pa je njen naslednik na svet stigao 12. marta, dva meseca pre termina.

Anđelina Marjanović, bivša učesnica rijalitija „Parovi”, u aprilu je na svet donela dečaka, koji je dobio netako često ime, Minja. Ponosni otac Đorđe Tomić tada obelodanio je srećne vesti.

Glumica Kalina Kovačević u istom mesecu porodila se i na svet donela ćerku, to joj je duga ćerka. Glumica iz prethodnog braka sa sportskim menadžerom Radetom Ćaldovićem ima osmogodišnju kćerku Mionu, a par se razveo pre četiri godine. Kalina je u prvoj trudnoći imala brojne komplikacije, na porođaju doživela kliničku smrt, zbog čega je u drugoj trudnoći morala da miruje.

Svetlana Ceca Ražanatović postala je baka, kada se u junu porodila Veljkova Bogdana, oni su  su svom nasledniku dali ime Željko. Slavlje je bilo veliko u porodicama Rodić i Ražnatović, pošto je baš tog datuma rođen i Bogdanin otac.

Po drugi put, Darko Lazić je postao tata u junu 2020. godine. Njegova verenica Marina Gagić se porodila prirodnim putem u bolnici u Pećincima, a sina su nazvali Aleksej. Marina je Darku radosnu vest, da će dobiti bebu, saopštila u bolnici dok se pevač oporavljao od stravične nesreće koju je doživeo samo mesec dana pre nego što je saznao da će po drug put postati otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

U avgustu dva bebaća dobila su ime slavno srpsko ime Lazar! Prvi Laza obradovao je roditelje Aleksandru Tasić Coku i Nikolu Lakić, koji su ljubavnu vezu započeli u „Parovima” gde su i začeli bebu!

Drugi Laza obradovao je mamu, glumicu Tamaru Dragićević, i tatu Petra Benčinu, kojima je ovo drugo dete.

Zvezda Granda Slađana Mandić rodila je drugo dete, sina, koji dobio ime Noa. Njen suprug Ajlin Ahmić na Fesjbuku se ovako zahvalio pevačici:

Hvala mojoj predivnoj ženi Slađani što nam je donela još jednog Ahmića na svet. Volim te – napisao je on.

U 2020. godini rode su posetile i Danijelu Karić i Ivana Mileusnić. Oni su postali roditelji dečaka za koga su izabrali ime Maksim. 

Naša manekenka Sofija Milošević porodila u septembru u Madridu, a Luka Jović  je ponosni otac. Podsećamo, manekenki je ovo prvo dete dok Jović iz veze sa modelom Anđelom Manitašević ima još jednog sina.

Još jedna rijaliti zvezda se porodila u toku 2020. Aleksandra Subotić na svet je donela sina Jovana, a već nakon 4 dana od prođaj se na društvenim mrežama pohvalila je skoro i nema stomak. Aleksandra je i samo nedelju dana od porođaja našela vreme za sebe, pa se tako slikala u salonu lepote, gde je imala tretman lica.

Pevačica Ana Sević  se po drugi put ostvarila u ulozi majke  u novembru. Mala Lorena je dobila sestricu! Podsećanja radi, Ana iz braka sa pevačem Darkom Lazićem ima ćerkicu Lorenu, dok je njen izabranik Danijel prvi put postao otac. 

FOTO: ATA IMAGES