Scandal

30 Avgusta, 2020 18:17

Bekuta i Mrka se RAZDVAJAJU! Sve više se SVAĐAJU!

Kako SCANDAL! saznaje, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić imaju u poslednje vreme probleme u vezi! Naime, kako nam prenose njihovi prijatelji, oboje bi da se odvoje na neko vreme i da žive zasebno. Oni su čak već razgovarali o tome, ali još uvek nisu doneli konačnu odluku.

Ana smatra da im treba pauza!

– U poslednje vreme Ana je uglavnom kod kuće, tako da se Milutin i ona praktično ne razdvajaju – započinje naš izvor i dodaje:

– Zbog epidemije nije imala redovna snimanja, kao ni nastupe, tako da su bukvalno bili okrenuti jedno drugom, i to mahom kod kuće, odnosno u Aninom stanu gde žive. I sve je to uzelo maha. Naravno da su nastale neke uobičajene bračne čarke i svađice. Ništa epohalno, ali ono kroz šta svi parovi prolaze. Zato je Ana i rekla da je možda sada pravo vreme da se malo razdvoje i da svako razbistri misli u svom stanu. Međutim, Mrka je smirio situaciju. Uzeo je za ruku, izljubio i rekao: Ma daj, nismo deca! Samo treba da se spusti tenzija i da malo spustimo loptu! Pa svađamo se oko ručka i filmova koji ćemo da gledamo, gluposti! Evo obećavam da neću da izvoljevam i biće sve OK – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:
– Ana se na to nasmejala i složila se s njim da nema potrebe da se razdvajaju jer mu veruje da će čarke prestati.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!