Star

2 Maja, 2021 15:00

Bekuta ostavlja unucima četiri LUKSUZNA STANA! Mrka joj dao PARE koje je uštedeo!

Ana Bekuta je shvatila da su vremena sve teža, pa je odlučila da svoj zarađeni novac uloži u nekretnine i tako zbrine unuke Branka i Sonju! I ona i Mrka dugo su razmišljali u šta bi mogli da ulože ušteđevinu, a u pomoć im je pritekao Šabanov zet Batica Mirković koji je investitor i bavi se prodajom luksuznih stanova.

Šabanov zet  pomaže Bekuti u odabiru stanova

Jedan Mrkin prijatelj zida zgrade, pa mu je političar dao predlog da se uortače i čovek je pristao. U pitanju je lokacija u Krnjači, odmah posle Pančevačkog mosta gde se zida niz luksuznih zgrada. Ana i Mrka su uložili novac u četiri stana koja su trenutno u izgradnji. Konsultovali su se i sa Šabanovim zetom Baticom koji godinama zida po Vračaru i Dedinju, pa su novac uložili u nekretnine koje će biti sve skuplje – objašnjava za STAR jedna od Aninih prijateljica i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Mrka nije pravio problem što ulaže pare za imovinu koja je namenjena Aninim unucima, on tu decu gleda kao da su njegova. Pristao je da u te stanove uloži i pare koje je štedeo dok je bio s Dašom i mislim da se i ona s tim slaže. Zna koliko je Ana požrtvovana baka i da joj je bitno da njenoj deci ništa ne fali i da se ne muče, a kako on i Daša nemaju dece, oboma im je milo da pomognu Ani – objasnila je pevačicina drugarica koja je upućena u dešavanja.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ