Nova ljubav Ane Bekute
Star

November 28, 2021 10:21

By

Bekutina i Mrkina NEISPUNJENA želja! Nije im se dalo…

Političar Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta godinama su bilu u ljubavnoj romansi. Mrka je preminuo u u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti, a Bekuta je jednom prilikom pričala o velikoj želji koja nije mogla da im se ispuni.

Bekutina i Mrkina NEISPUNJENA želja!

Ana nikada nije krila da joj je žao što su se kasno upoznali, te je jednom prilikom priznala za Alo i da joj je najteže to što nisu imali mogućnost da imaju dece.

Žao mi je što nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voleli više dečaka ili devojčicu… Volimo da maštamo jer naša ljubav je zaista jaka – ispričala je Ana pre nekoliko godina.

Ana je uz Mrku bila do poslednjeg trenutka, a kako je svojevremeno otkrila, njen sin Igor, iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem, Mrkonjića je i tekako poštovao.

Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj. Jednostavno, ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca – rekla je jednom prilikom ona.

FOTO: DRAGAN GAJIĆ