Scandal

4 Septembra, 2020 23:00

Bekutu i Mrku hteli da OPELJEŠE na Zlatiboru!

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić skoro mesec dana uživaju na Zlatiboru u luksuznom apartmanu koji je Mrka zakupio kako bi oboje imali kompletan ugođaj. Međutim, kako za SCANDAL! otkrivaju izvori, navodno je malo falilo da i njih dvoje prođu kao Nikolina Pišek i Vidoje Ristović u Splitu, gde su ih lopovi ojadili!

Lopovi ih pratili i spremali strategiju!

Kako smo saznali, uigrana i organizovana užička grupa lopova navodno je znala kada Ana i Mrka stižu na odmor, a isto tako im je i te kako poznato da pevačica poseduje skupe satove, vredan nakit, garderobu, te da ima novca, pa su danima smišljali strategiju da je opelješe. Pored Ane, i Mrka ima dragocenosti, a uvek sa sobom nosi i pozamašnu svotu novca, pa je i te kako dobar plen!

„Opasni su ti lopovi iz Užica, tačno su znali svaki njihov korak”, započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

„Budući da su pevačica i Mrkonjić na Zlatiboru skoro mesec dana, oni su planirali da zbog obaveza napuste zakupljeni lux apartman na dan ili dva i da odu do Beograda, a kad sve obave, plan je bio da se vrate na Zlatibor. I baš to su lopovi navodno saznali i tada su i planirali da izvedu pljačku, ali nije im se dalo jer je poznati par odustao od kratkotrajnog povratka do kuće”, objašnjava izvor i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on

„Osim toga, Anu i Mrku je spaslo i sve ovo što se desilo Pišekovoj i njenom mužu. Od tog slučaja, policija budnim okom motri na sve turističke destinacije, kako kod nas, tako i njihove kolege po regionu, tako da su se svi pljačkaši pritajilio dok se ne slegne prašina oko tog slučaja. Takođe, i vlasnici hotela i apartmana pojačali su obezbeđenje kako neko od njihovih gostiju ne bi doživeo neprijatnost. U svakom slučaju, Ana i Mrka su ovog puta imali sreće. Em ne mrdaju sa Zlatibora, em su se lopovi koji su ih tipovali pritajili, jer je sada za njih situacija i te kako loša i nemaju prostora da odrade profi pljačke. Drugim rečima, brzo bi pali policiji u ruke, a to ime se nikako ne isplati”, završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!