Star

15 Avgusta, 2021 12:00

Belarina se opet sveti Bikoviću! Spremila je nove dokaze da ga dotuče!

Nakon što je balerina Arina Vološina iznela javno tvrdnje da je propatila u vezi sa Milošem Bikovićem i da je on bio grub prema njoj, oglasila se još jedna njegova bivša Barbara Tatalović koja je potvrdila sve što je Arina napisala. Kako STAR saznaje, ruska plesačica tek planira da se sveti Bikoviću jer ju je ostavio, a on kulira i ne namerava da se javno prepucava sa bivšim devojkama. Čak ga nije potreslo ni to što je Barbara stala uz Arinu!

Belarina se sveti Bikoviću!

Arina je sve ono napisala javno da bi narušila ugled i reputaciju Milošu jer je on ostavio. Rekao joj je da ne vidi sebe pored nje i da stavlja tačku na njihov odnos. Arina to nije mogla da prihvati, pa je samo dan nakon što je Biković sa njom završio, napisala status kako nije imala svoj život i kako je on bio grub i samoživ. Pa, dobro, da je tako, zašto si skoro dve godine sve to trpela, uopšte ta priča ne pije vodu, ali okej, povređena žena spremna je na sve. Biković je načuo da mu se sprema još nešto sa Arinine strane, ali zaista ne zna šta. Ona je nekim zajedničkim prijateljima rekla da neće ostati na ovome i da Miloš treba da je se plaši jer će otkriti njegovo pravo lice. Iskreno, Miloš mi ne deluje potreseno, zna ko je i šta je, a i veruje da će se Arina ohladiti. Niko ne razume zašto tako postupa, ako je htela da ga zadrži, nije smela ovako da se ponaša, jer definitivno da Biković više nikada sa njom neće biti, pa čak ni prijatelj – kaže za STAR izvor blizak glumcu, a sam Biković nije mnogo želeo da polemiše o ovoj temi, već je rekao da će uvek poštovati bivše ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života. Inače ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje, čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije,  neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa – napisao je Biković.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ