Star

8 Februar, 2022 09:30

BEZ SRAMA! Aleks i Dejan se pred zadrugarima prepustili strastima! (VIDEO)

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su završili u svom ljubavnom gnezdu u zajedničkom krevetu. Nijh dvoje su se sve vreme mazili i ljubili do jednog momenta kada su se, po svemu sudeći, prepustili emocijama.

Njih dvoje su se pokrili prekrivačem i usledila je akcija ispod pokrivača. Vidljivo je bilo da se prekrivač mrdao, a po njihovim reakcijama se primetilo da su oboje uživali.

Podsetimo, Aleksandrina sestra Jelena priznala je da je veoma iznenađenja što se Aleks tako brzo upustila u vezu sa Dejanom.

Pa, iskreno da vam kažem nisam uopšte ovo očekivala ovako brzo, mislim da su poranili i jedno i drugo sa tim poljupcem. Iskreno su trebali da sačekaju neko vreme pa da stupe u neku vezu. Mislim da njih dvoje kao prijatelji funkcionišu prelepo, a kao par biće teško jer veze u rijalitiju teško opstaju, preveliki je pritisak sa svih strana tako da će njih dvoje umesto da ih gledamo kako se lepo druže i pričaju, sada gledati kako imaju konflikte zbog drugih ljudi – rekla je Jelena pa otkrila kako bi reagovala da se veza Aleks i Dejan desila van rijalitija:

Dejan je kvalitetan dečko i jako su slični njih dvoje. Neiskvareni su, iskreni, predobri i naivni i lepi su oboje, mislim da su baš lep par, ali van rijalitija gde se niko neće mešati – rekla je Jelena.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: TWITTER, TWITTER PRINTSCREEN