Scandal

11 Avgusta, 2020 13:00

Biković ZAGLAVIO u karantinu! Šta će biti sa snimanjem Južnog vetra?

Glumac Miloš Biković kao i čitava ekipa serije Južni vetar, zbog posebnih uslova snimanja usled pandemije koronavirusa moraće da provede u karantinu oko šest nedelja, koliko je planirano da traje snimanje.

NEDELJAMA ĆE BITI U IZOLACIJI!

Snimanje nastavka filma i serije, kako prenosi Espreso.rs, trebalo bi da počne tokom ove nedelje u istočnoj Srbiji.

„Glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić i čitava glumačka postavka putuju u istočnu Srbiju, gde će se odvijati snimanje, a zbog predostrožnosti, junaci serije će morati da provedu u karantinu nekoliko nedelja”, otkrio je izvor za Espreso.rs i dodao:

„Glumci čak izbegavaju da se fotografišu sa fanovima kako bi bili što bezbedniji od rizika da se zaraze koronavirusom pre nego što snimanje počne. Inače, Biković je i pre snimanja većinu vremena provodio izolovan na seoskom imanju koje je nedavno kupio, daleko od gradske gužve”, završava izvor.

Reditelj Miloš Avramović ne otkriva previše detalja, međutim, nedavno je publiku zaintrigirao promenom imidža jednog od glavnog lika – Baće, kojeg tumači Miodrag Radonjić, a kojeg ćemo gledati u još „žešćem gasu“, sa plavom kosom, kajlom, trenerkom…

Novi SCANDAL! UNIŠTIĆE IM ŽIVOT: OVAJ ČOVEK RADI O GLAVI LUNI I MARKU! Ana Korać MORA HITNO NA OPERACIJU! Gastoz OSTAVLJA KARLEUŠI PORUKE! (VIDEO)

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL