scandal

28 септембра, 2019 01:00

„Bili su sami protiv svih“: Goca Džehverović o veridbi sina sa 15 godina mlađom Adrianom


Nakon što je njen sin Sava Džehverović zaprosio devojku Adrianu Kadar, njegova majka Gordana Džehverović okrila je detalje veridbe.

Bivša zadrugarka presrećna je zbog veridbe svog sina, a ne krije i da su je u trenutku prosidbe savladale emocije, jer su Savo i Adriana od početka veze bili suočeni sa kritikama zbog razlike u godinama (15).

– Bilo je predivno, emotivno, srećni smo svi zbog veridbe. Sve je bilo sa puno ljubavi, emocija, kako može samo Sava da priredi – kaže Goca za Telegraf JETSET.

– Iskeno, zaplakala sam zbog svega. Njih su kritikovali, bilo je teško, borili su se sami protiv svih. Mnogi nisu verovali u sve to, ali ja sam od prvog dana verovala. Toliko su slični, dva tela, jedna duša. Oni se pogledaju i znju šta misle. Znači da razlika u godinama nije bila prepreka da se ljubav nastavi i da sve bude onako kako može da se poželi – objasnila je Goca.

– Sava je uvek pun ideja i iznenađenja, voli da priređuje iznenađenja voljenoj osobi. On je to predložio, a Tea i ja smo se složile, znale smo da će to biti interesantno, lepo, nesvakidašnje… Podržali smo ga u njegovoj ideji. Nadam se da će svadba biti sledeće godine – rekla je bivša zadrugarka.

Goca je otkrila da priželjkuje i Todorinu veridbu, ali da je pevačica još uvek mlada za to.

– Priželjkujem i Teoorinu veridbu, mislim da još uvek nije vreme, ali ako ona odluči nemam ništa protiv. Mislim da je mlada, da bi trebalo još malo da sačeka – kaže bivša učesnica Zadruge.

– Ja sam za ljubav, samo da se vole, da ljubav bude prava, jer ja uvek kažem da je prava ljubav nezamenljiva. Novac i bogati plaču, svi su željni svega… Možeš da imaš milione, avione, kamione, ali ono što osećaš u duši, onaj dodir, osmeh, podstrek – to je nezamenljivo, to je najveće čovekovo dostignuće i uvek težim da sve treba da bude iz ljubavi, jer onda sve je lako – zaključila je Goca.

 

https://svet-scandal.rs/vesti/kupite-novi-broj-magazina-vip-ispovest-prevarene-zene-razvela-sam-se-zbog-zorice-brunclik-udaje-se-anabela-sorajin-tajni-plan-kako-da-raskinu-ana-i-david-video/

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen