Svet

3 Oktobra, 2022 18:18

Pre Ace, Biljanu Jevtić je ludo voleo njegov blizak prijatelj: Pevačica otkrila zašto je ipak izabrala Ilića

Biljana Jevtić kao devojka je bila neodoljiva i u tom periodu su mnogi muškarci ludeli za njom, međutim, ona je izabrala Acu Ilića.

Pročitajte: Biljana Jevtić u bolnici – Aca Ilić na ivici suza, u strahu za njen život 

Rajko Ristić

– Čim sam počela karijeru 1983. godine, upoznala sam Aleksandra i tada su za mene završene sve priče o frajerima. On ih je sve oterao i preduhitrio – priznala je jednom prilikom Biljana Jevtić, koja već decenijama uživa u skladnom braku sa kolegom Acom Ilićem.

Da nije tako rano srela budućeg supruga, ko zna kako bi danas izgledao njen život. Naime, za Biljanom je pored mnogobrojnih muškaraca ludeo i jedan moćnik, ali mu je ona ipak rekla ne.

Pročitajte: Biljana Jevtić se zbog sina sukobila sa koleginicom 

Ata images

– Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu (smeh) – otkrio je jednom prilikom Saša Popović.

Tih osamdesetih godina prošlog veka Biljana Jevtić važila je za fatalnu devojku, dok su lidera “Slatkog greha” povezivali sa mnogim poznatim damama. Biljana mu je, ipak, odolela.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Biljana Jevtić posle 33 godine otkrila veliku istinu o braku sa Acom 

Rajko Ristić

– Lepo je kada je neko u nekog zaljubljen, ali suprug je taj koji je osvojio moje srce – uzvratila je Biljana na Sašine reči, piše Hello!.
– Jeste, on je mene video na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. Pitao je moju prijateljicu Radu Todorović Babić “ko je ova devojka”, a ona mu je odgovorila “ma, beži, šta se raspituješ”. Na to joj je on rekao: “Ja sam stara čekalica”.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!

FOTO: RAJKO RISTIĆ