Saša Popović i Biljana Jevtić svet portal svet
strašno

September 24, 2022 15:00

By

Biljana Jevtić u bolnici: Aca Ilić na ivici suza, u strahu za njen život

Biljana Jevtić operacija u poslednji čas

Iako ništa nije ukazivalo na ozbiljniji problem, Biljana Jevtić pre nekoliko godina morala je hitno na operaciju žučne kese.

Mada nije imala klasičan i veoma bolan napad kakav često prozrukuje prisustvo kamena u žuči, po savetu lekara otišla je na operaciju i za dlaku izbegla teže komplikacije. Tokom laparoskopskog zahvata, kojim su joj uklonjeni žučna kesa i nekoliko kamenčića, ispostavilo se da je taj organ pod upalnim procesom, kao i da pritiska jetru.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Biljana Jevtić posle 33 godine otkrila veliku istinu o braku sa Acom

Biljana Jevtić operacija

Foto: Rajko Ristić

– Nisam osećala jake bolove, makar ne poslednjeg puta, jer se sa ovim zdravstvenim problemom nosim gotovo celu deceniju, već dvaput sam zbog njega završila u Hitnoj pomoći. Ali moj lekar sada kao da je nešto predosetio, rekao je da je bolje da me ipak operiše iako sve deluje u redu. Čak su i rezultati laboratorijskih analiza bili dobri, tako da baš ništa nije ukazivalo na eventualni problem. Ispostavilo se da je žučna kesa bila pod upalom, kao i da je pritiskala druge organe, pre svega jetru. Naravno, laknulo mi je kad sam shvatila da sam izbegla neke ozbiljnije komplikacije – izjavila je Biljana tada.

Tokom tih dana najveća podrška su joj bili suprug Aca Ilić i sin Ivan koji su danonoćno bdili nad njom i činili sve da se ona što pre oporavi. Pevačica se tog nemilog događaja sada seća sa osmehom na licu s obzirom da je sve dobro prošlo, a savetuje svima da se redovno kontrolišu jer je baš ona primer da iako deluje sve kako treba, zapravo nije.

Biljana Jevtić operacija je dobro prošla

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Rajko RIstić