Biljana Jevtić razvod svet portal svet
Svet

June 6, 2024 13:05

By

Biljana Jevtić posle 38 godina ljubavi s Acom progovorila o razvodu braka: Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja

Biljana Jevtić razvod smatra veoma bolnim trenutkom

Biljana Jevtić i Aca Ilić u srećnom su braku već 38 godina i važe za jedan od najskladnije parova među javnim ličnostima, U jeku brojnih razvoda među njihovim kolegama oglasila se i pevačica i progovorila na tu temu.

Biljana Jevtić razvod smatra jednim od najtežih trenutaka u životu, ali ipak misli da je bolje bolan kraj, nego bol bez kraja, kako sama kaže.

Biljana Jevtić razvod svet portal svet

M.M./ATAImages

Biljana Jevtić razvod vidi kao jednu od najvećih trauma za svakoga

– Ne volim da zalazim u nečiji privatan život, drugo je to kad mi čitamo i gledamo. Onda svako od nas formuliše to na svoj način i komentariše, ali šta je i kako bilo, najbolje znaju dvoje koji su živeli zajedno, koji žive u jednoj zajednici, da li to može ili ne može da funkcioniše dalje – kaže pevačica.

Biljana Jevtić razvod svet portal svet

Rajko Ristić

Iako Biljin i Acin brak važi za najduži i najstabilniji, ona kaže da nisu jedini na estradi koji žive zajdeno dugo i lepo.

– Ima brakova koji opstaju na estradi, nismo to samo mi, ima čak i dužih brakova na od našeg, ali eto dešavaju se i razvodi – rekla je ona za Radio svetski.

Pročitajte Pre Ace, Biljanu Jevtić je ludo voleo njegov blizak prijatelj – Pevačica otkrila zašto je ipak izabrala Ilića 

Prema njenim rečima, krah bračne zajednice jedna je od težih stvari u životu.

– Desi se sitnica u životu, pa patiš. Izgubiš kućnog ljubimca pa patiš, a kamoli ovo ako ti živiš sa nekim tolike godine, sjedinite se, steknete zajedno, imate i decu, nije to lako…

Biljana Jevtić razvod svet portal svet

Ata images

– Niko ne može da kaže da je to lako, ali život je borba, znate kako kažu “Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja”. To je stvarno istina, ako nešto ne može i ne ide ne bi trebalo forsirati na silu – zaključila je supruga Ace Ilića.

AUTOR: SVET

IZVOR: RADIO SVETSKI

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES