Svet

27 Aprila, 2022 19:06

Ovom se niko nije nadao: Umesto prstena raskid – Đorđa Đokovića ostavila devojka

Bivša devojka Đorđa Đokovića Tijana Ralić progovorila o detaljima raskida 

Đorđe Đoković, najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića i studentkinja iz Beograda Tijana Ralić nisu zajedno od 2019. godine kada su stavili tačku na vezu nakon četiri godine zabavljanja.

Pročitajte: Pršte poljupci: Đorđe Đoković ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Тијана Ралић (@tijanaaar)

Kako su navodili izvori bliski paru, do raskida je došlo jer su oboje bili posvećeni obavezama pa je Đorđe Đoković radio u Beogradu, dok je Tijana studirala u Milanu. Ta daljina je, kako su rekli, bila glavni krivac da se ovo dvoje mladih ljudi raziđe…

Da ipak nije bilo sve tako lagano i opušteno, pokazuje i činjenica da Tijana danas, tri godine kasnije i dalje priča o toj vezi i osećanjima koje je imala nakon raskida.

Pročitajte: Sledeći spreman za ženidbu? Đorđe Đoković uživa u ozbiljnoj vezi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Тијана Ралић (@tijanaaar)

Ona je na „Instagramu“ odgovarala na pitanja, a između ostalog su je pratioci pitali: „Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?

Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila – napisala je Tijana, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu.

Pročitajte: Prvo pojavljivanje sa Saškom u emisiji: Novakov brat otkrio zbog čega najviše žali (FOTO)

Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?, pitali su Tijanu.

Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi – zaključila je ona na svom Instagram profilu.

Đorđe Đoković danas uživa u ljubavi s atraktivnom Saškom Veselinov koju su njegovi roditelji odlično prihvatili. U to smo se uverili juče budući da je jedina svom sverkru čestitala rođendan.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Insatgram / Ata Images