Bivša devojka Milana Marića
Svet

March 6, 2023 12:45

By

Mia ovo ne oprašta: Bivša devojka Milana Marića u Beogradu, glumac joj nije odoleo FOTO

Bivša devojka Milana Marića prisustvovala je ovogodišnjem Festu

Srpska prestonica prethodne nedelje bila je epicentar kulture. Naime, u Beogradu su se održavale dve veoma bitne manifestacije: Izbor za pesmu Evrovizije u studijima RTS na Košutnjaku i nekih desetak kilometara dalje u MTS dvorani 51. FEST.

Pročitajte: Odabrani finalisti Pesme za Evroviziju, među njima je i prvi srpski hermafrodit – Marija Šerifović otkrila ko je njen favorit FOTO

Bivša devojka Milana Marića

Foto: Ata images

Verujemo da je ovaj ponedeljak Milanu Mariću doneo relaksaciju jer je prethodne nedelje žonglirao između dva pomenuta događaja, a u subotu je briljirao treći put u ulozi voditelja ovogodišnje Beovizije. Čini se da pored svih izvođača, upravo je glumac pobrao najviše simpatija.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba, Milan Marić raskinuo pa ogolio dušu – To me izbaci iz ravnoteže

Bivša devojka Milana Marića

Foto: Ivan Vučićević

Međutim, malo ko je znao da je na FESTU predstavljen , između ostalih, film “Baci se na pod”, hrvatske rediteljke i glumice Nine Violić. O njoj se ne bi mnogo znalo u srpskim medijima, da nije poznata kao bivša devojka Milana Marića. Bilo kako bilo, Nina je u Beograd došla sa Goranom Bogdanom, koji poput Milana uživa status miljenika ženskog sveta, a u njenom debitantskom rediteljskom ostvarenju, tumači glavnu mušku ulogu.

Pročitajte: Glumac Milan Marić moli za pomoć – Transplantacija je hitno potrebna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Milan Marić i Nina Volić, koja je od njega starija dve decenije, otpočeli su romansu neposredno posle njegovog diplomiranja. U to vreme on je imao 24, a ona 43 godine. Upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala sa predstavom “Kako smo preživele”, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom “Mali mi je ovaj grob”.

Pročitajte: Mia Bjelogrlić saopštila najsrećnije vesti – Bjela i Maja u suzama, Milan Marić je za ovo zaslužan FOTO

Bivša devojka Milana Marića

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images