Suzana Jovanović o povredi Saše Popovića svet novine svet portal
Svet

November 25, 2022 15:19

By

Oglasila se još jedna Sašina bivša: Podržala Nedu pa oplela po Popoviću

Bivša devojka Saše Popovića, Zlata Petrović se baš iznervirala kad je čula da se njen bivši, sa kojim je bila dve godine u vezi, naljutio na Nedu Ukraden jer ga je spominjala u svojoj knjizi. Ne može da veruje da se on toliko potresao što ga je Neda nazvala ženskarošem i što je otkrila da je sa njom hteo brak i bebu.

Pročitajte: Saša hteo da sakrije da je bio u vezi s Nedom, ali ga je ova fotografija iz prošlosti odala – Sve puca od ljubavi

Rajko Ristić

– Lepo je to Neda opisala, oko Saleta su stalno bile neke devojke i teško ga je bilo ukrotiti. Žena ga je odbila za brak, pa šta, i ja sam ga odbila kad me je prosio. Nema tu šta sada on da se ljuti, da joj zamera i da demantuje po novinama. Razumem, oženjen je, ima ženu i divnu ćerku i sada mu ne trebaju te priče iz prošlosti, ništa ružno nije radio da bi sakrio, ali nije bio ni svetac da se razumemo – tvrdi bivša devojka Saše Popovića.

Pročitajte: Istina o detetu Saše Popovića i Nede Ukraden – Trudnoća sakrivena od javnosti, ova žena je sve znala 

Ata images

– Knjiga je u prodaji, ne može da je stopira, može samo da je kupi i ostavi za uspomenu. Svako ko kaže da ne zna sa kim je Sale bio i koga je sve jurio kao momak taj laže. Zna se dobro za čijom je on suknjom sve jurio i koga je prosio, ali to nije sramota. Glupo mi je ovo što sada radi – rekla je Zlata za Star i otkrila da bi i ona u svojoj knjizi ispričala sve pikanterije iz dvogodišnje veze sa Popovićem, ali da još nema nameru da piše autobiografiju.

IZVOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES