Bivša ljubavnica Miroslava Ilića
Svet

October 3, 2022 21:50

By

Isplivale laži u vezi sina Miroslava Ilića: Majka Mirjana otkrila šta je zaista istina

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila slike Devinove kuće

Devin Antonović, koji je domaćoj javnosti postao poznat kao vanbračni sin Miroslava Ilića, što je dobilo i sudski epilog koji je rešen u njegovu korist, po svemu sudeći ispunio je svoj “američki san”. Naime, Devin je kupio luksuznu kuću u Americi gde živi sa svojom majkom, a nekretninom se na društvenim mrežama pohvalila upravo Mirjana Antonović.

Pročitajte: Miroslav Ilić očajan, Brena i bivša ljubavnica smislile kako da ga unište – Mirjana me proganja decenijama

Dok se Devin uglavnom drži po strani te nije aktivan na društvenim mrežama, njegova majka je otvorenija za javnost pa sa svojim pratiocima revnosno deli sva dešavanja, piše Story.

Sada je objavila fotografije luksuzne vile koja se nalazi na samoj plaži te otkrila u kakvim zapravo oni uslovima žive imajući u vidu da su neretko govorili kako njih imovina ne interesuje, te da im je jedino bilo bitno dokazivanje očinstva.

Pročitajte: Potresna tajna oca i sina – Zlatni krstić koji je Devin nosio na suđenju oko vrata mu je stavio otac Miroslav 

S obzirom na to da je vanbračni sin Miroslava Ilića po profesiji lekar, ne čudi što je relativno mlad uspeo da se finansijski obezbedi te njegov dom sa predivnim pogledom na more pored ogromnog dvorišta krasi i raskošna unutrašnjost koja je u belim i sivim tonovima.

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, beli nameštaj, a poseduje i kamin u centralnom delu dnevnog boravka.

Pročitajte: Bivši dečko Mirjane Antonović tvrdi – Ona je lažljivica, koja je zbog pljačke s ljubavnikom završila u zatvoru

– To sto je prikazano na jutjubu je greška i nisu slike Devinove kuće. Ovo su prave slike Devinove kuće – napisala je Devinova majka.

 

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, FACEBOOK