nevena stamenkovic modelsica
Svet

12 Oktobra, 2021 10:19

Bivša MODELSICA Nevena Stamenković smeštena na PSIHIJATRIJU uz pratnju policije! Uništili je stres i beda!

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe Models sinoć je završila je u bolnici Laza Lazarević. Nekadašnja pevačica je uz pratnju policijske patrole odvezena u bolnicu „Dr Laza Lazarević”, a prema neproverenim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci. Prema pisanju medija, Nevena je bila na ivici nervnog sloma, pa je njena majka pozvala Hitnu pomoća, a oni policiju za asistenciju.

Nevena Stamenković smeštena na PSIHIJATRIJU!

Nevena je bila udata za Srđana Adžemovića, koji je uhapšen pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružija. Bivšoj modelsici je to tada jako teško palo, ali je o tom odnosu i njenom emotivnom stanju bila prilično škrta na rečima. Zbog lošeg braka i teškog razvoda, Nevena je često bila u sukobu sa njima, tužila se zbog almentacije, i prema pisanju medija i njenim izajvama ona od tada živi u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

Poznato je da su se njih dvoje više puta mirili, ali pre par godina su stavili tačku na svoj brak.

Nevena je svojevremeno bila poslanica u Skupštini Srbije kao član stranke Nova Srbija, o čemu se tada naširoko polemisalo u javnosti. Pre par godina se pričalo da je doživela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

Nevena je u grupi Modelsice bila sa svojom sestrom Ivanom, poznatijom kao Sindi, koja takođe nije imala sreće u ljubavi i godinama se bori za starateljstvo nad svojom ćerkom. Nevena je u jednom intervju koji je dala 2018. godine otkrila da njih dve nemaju oca da im finansijski pomogne, ne bi znale kako da prežive:

– Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila – rekla je tada Nevena.

Nevena je i tužila svog supruga zbog neplaćenih alimentacija

Nemam posao i nemam od čega da izdržavam dete. Da li je normalno da čovek koji duguje novac mom ocu ne plaća ni alimentaciju. Ne znam šta da radim! On ne viđa dete, sin ga ne zanima. Ima svoj neki život i izigrava velikog kriminalca. I dok sam bila s njim u braku, više sam bila kod mame i tate. Iživljava se nada mnom. Zabrinuta sam i razočarana. U našoj zemlji samo šljam prolazi, a pravedni ljudi nagrabuse. Moj nekadašnji muž svojoj bivšoj nevenčanoj ženi i dalje plaća alimentaciju, a šta sam ja?! Ako misle da sam retardirana, grdno se varaju. Lepa sam i pametna. Zato i neću da dozvolim da me prave budalom. Iz kuće ne izlazim zbog sramote. Dve godine čekam da se pokrene taj postupak – rekla je ona tada u dahu, međutim ni nakon provlačenja po sudovima prema Nevenim rečima ona nije dobila ništa:

Ne želim više da ćutim! Bivši muž je mom tati ostao dužan 27.000 evra i ne uplaćuje mi alimentaciju. Platio mi je za godinu dana 30.000 dinara, a u sudskoj presudi piše da za Rastkovo izdržavanje treba da daje 500 evra mesečnokaže Nevena.

Uz Nevenu u teškoj finansiskoj situaciji koju je preživljavala nakon razvoda, bili su i njeni prijatelji, kako je ranije pisao SVET, Nevena se nije libila ni jednog posla da bi izdržavala sina, a ne sve to muš joj nikad nije uplaćivao alimentaciju.

Ona bi radila bilo šta ništa joj nije problem, hoćemo da joj pomognemo. Prolazi kroz tešku životnu situaciju od bivšeg muža nema nikakve pomoći ali je zato uz nju porodica imi prijatelji. Htela je čak da radi i u frizerskom salonu jer je završila kurs ali nema nigde mesta. Sada je konkurisala u jednom butiku sportske odeće u centru grada poslala je svoj CV i čeka da je pozovu. Preko nekih prijatelja je urgirala da je što pre zaposle jer nema od čega da živi što su joj i oni ispunili, pa će od oktobra početi kao prodavac u butiku. Početna plata će joj biti 28.000 dinara što se ona nije bunula ni trenutka. Prisaje bukvalno na sve kako bi imala uopšte od čega da živi – objašnjava izvor SVETA i dodaje:

Srđan već devet meseci koliko nije sa Nevenom ne dolazi da vidi dete već samo preko telefona sa njim komunicira. Alimentaciju koju mora po sudskoj odluci da plaća redovno on to ne radi, već skavi mesec zakasni a nekad i ne uplati. On iako je veoma imućan ne želi da pomogne majci svog deteta pa čak ni da je negde zaposli iako bi to mogao da uradi. Jedina dobra stvar jeste što je vratila svoje prezime pa se sada opet preziva Stamenković a ne Adžemović – završava izvor.

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN