Bivša Šabanova ljubavnica
Svet

May 26, 2023 17:00

By

Unela je razdor u porodicu a od Šabana napravila preljubnika: Pogledajte kako Cuca danas izgleda i za koga se udala FOTO

Bivša Šabanova ljubavnica danas je lepša nego ikad

Bivša ljubavnica Šabana Šaulića, Ivona Negovanović Cuca, nakon prerane smrti muzičara povukla se iz javnosti.

Pročitajte Da ih Šaban Šaulić nije spojio Mrka bi izabrao drugu umesto Ane

Bivša Šabanova ljubavnica

Rajko Ristić

U periodu stravične nesreće koja je zadesila porodicu kralja narodne muzike dala je mlada umetnica nekoliko intervjua, naravno sve vezane za odnos sa pevačem, a onda se sklonila od publike, od medija, od svih.

Verovalo se da Ivona tuguje, međutim, ubrzo 2020. godine se doznalo da se udaje. Fotografije veselja objavila je bivša ljubavnica Šabana Šaulića na svom Instagram profilu, a svi, pa čak i oni sa oštrim okom, i kritičkim stavom, mogli su se složiti da je na njima ona srećna.

Pročitajte Goca Šaulić iskrena – Pevači prave grešku što imitiraju Šabana – Moj Šaban je imao ceo orkestar u grlu, takav se više neće roditi

Bivša Šabanova ljubavnica

Foto: Bojan Vuković

Kraj svog novog izabranka Cuca je ispozirala i svima dala do znanja da je pronašla srodnu dušu, a da su emocije prema Šabanu prošlost. Dok je muzičar bio živ mnogo se spekulisalo o njihovom odnosu. Postoji i jedna Šabanova izjava kojom on decidno odbacuje spekulacije.

Pročitajte Šaban Šaulić dobija spomenik, a biće postavljen na mestu koje mu je obeležilo život!

– Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu.

Ni Cuca na ti temu nije ostala nema, stalno je nagoveštavala da su prijatelji, kao i da joj je žao što je zbog nje on doveden u nezavidan položaj. Šta se zaista dogodilo među pevačima ostaće zauvek tajna jer bivša ljubavnica Šabana Šaulića sada živi drugi život i nema nameru da se osvrće, piše Story.

Pročitajte Goca natapirana, Ilda tamnokosa: Porodična fotografija Šaulića iz 1991. godine će vas nasmejati do suza

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram