Bivša supruga Jovana Marića portal svet
Svet

November 15, 2023 11:45

By

Hteo je sa njom da ostari a ona je imala drugačije afinitete: Ovo je 30 godina mlađa studentkinja sa kojom je Marić dobio sina

Bivša supruga Jovana Marića bila je njegova studentkinja

Cenjeni psihijatar i seksolog Jovan Marić ima burnu ljubavnu biografiju – tri braka, iz svakog po jedno dete, a kako je priznao, bilo je i neformalnih veza. Medijski je najpomnije ispraćena ljubav sa Danijelom Tiosavljević, s kojom je priča počela dok je još bio u drugom braku. Sa tadašnjom ženom i ćerkom živeo je u tastovoj kući na Senjaku, a imao je i stan na Novom Beogradu. Bivša supruga Jovana Marića bila je njegova studentkinja…

Bivša supruga Jovana Marića

ATA images

Bivša supruga Jovana Marića očarala ga je na prečac

– Stan sam dobio od klinike. Služio mi je da pišem knjige, a iskreno da priznam, i za švaleraciju. Iz jednog takvog odnosa sa Danijelom, koja je tada bila moja studentkinja, dobio sam sina Mateju 2001. godine. Pošto sam tada imao novca jer sam pisao i bio na raznim direktorskim funkcijama, prodao sam taj stan i sa Danijelom se uselio u novi.

Pročitajte Preminuo čuveni psihijatar Jovan Marić – Svi ga pamte samo po jednom

– S obzirom na to da sam novac dao ja, stan se vodio na moje ime i Danijela me je stalno opominjala da moram da obezbedim sina jer imam dosta godina. Zbog toga sam mu 2002, kada je imao samo sedam meseci, prepisao stan, i ne pomišljajući da bi on to mogao da zloupotrebi. Moja druga žena se nije bunila jer je bila iz bogate porodice, a ubrzo, već 2003, mi smo se i razveli i ja sam se zvanično oženio Danijelom – objasnio je Marić svojevremeno.

Bivša supruga Jovana Marića

ATA images

Bivša supruga Jovana Marića bila je studentkinja na fakultetu na kom je radio

Jovan i Danijela upoznali su se na Medicinskom fakultetu, gde je on radio kao profesor, a ona studirala.

– Bila je šarmantna lepotica koja je svojim stavovima odudarala od ostalih iz generacije. Odmah sam poželeo da ostarim pored nje i da zasnujemo porodicu.

Pročitajte  Dr Jovan Marić – Ona mi je samo DOBRA PRIJATELJICA

Ljubav je brzo planula. Venčali su se, a Danijela je počela da radi kao asistent na predmetu koji je predavao njen suprug. Marić je kasnije postao ambasador Srbije u Južnoafričkoj Republici, gde su mu društvo pravili supruga i sin. Iako su im zbog velike razlike u godinama mnogi zamerali, jer tako nešto u društvu i dalje nije prihvatljivo, bivša supruga Jovana Marića imala je odgovor:

Bivša supruga Jovana Marića

ATA images

– Uživam kraj ostvarenog i uspešnog muškarca. Odgovara mi njegova zrelost.

No, po povratku u Beograd, krajem 2010, počeli su problemi u raju. Danijela je zatražila razvod prenosi Hello!.

Bivša supruga Jovana Marića

Screenshot

– Kada mi je to rekla, počeo sam da razmišljam šta se zapravo dogodilo. A kada čovek krene da razmišlja, ne može da ne dođe do ideje. Pošto ona želi da dobije stan, koji nije male vrednosti, zaključio sam da joj je materijalni faktor veoma bitan. Kada su beneficije nestale, više joj nisam odgovarao – izjavio je Jovan za Story posle razvoda, dok njegova bivša supruga nije želela da daje nikakve izjave.

Pročitajte Psihijatar Jovan Marić – Sine moj, molim te, nemoj da me IZBACUJEŠ iz stana 

– Čak sedam godina nisam video sina. I tu sebi stavljam minus što nisam uspostavio odnos sa sinom, što sam dozvolio da ga, pod uticajem njegove majke, sedam godina ne vidim. Čuo sam da studira FON. Ne znam gde stanuje, nemam kontakt sa njim. To mi je najveći žal. Rastao sam bez oca, a i moj sin na neki način odrasta bez oca.

Bivša supruga Jovana Marića

Screenshot

Preminuo psihijatar Jovan Marić vest je koja je potresla mnoge

Podsećanja radi, poznati psihijatar i seksolog prof. dr Jovan Marić preminuo je u 82. godini, a kolektiv klinike za psihijatriju UKCS je objavio čitulju.

– S tugom i poštovanjem opraštamo se od našeg uvaženog profesora i bivšeg direktora. Neka mu je večna slava – navodi se u čitulji.

AUTOR: SVET

FOTO: Privatna Arhiva