Bivša supruga Miloša Timotijevića
Svet

October 26, 2022 13:12

By

Ovo je žena koju je Miloš Timotijević krio godinama i od koje se nedavno razveo i oženio drugom

Bivša supruga Miloša Timotijevića nikada nije želela da se eksponira u javnosti

Glumac Miloš Timotijević retko se pojavljivao sa suprugom Dunjom, a još ređe govorio javno o njoj. Razlog za to jeste što svoju intimu čuva isključivo za sebe, te ne dozvoljava da znatiželjni ljudi zaviruju u njegov privatni život.

Pročitajte: Krio suprugu 13 godina a sada se razveo – Timotijević oženio mnogo mlađu nakon samo 40 dana, isplivale slike sa venčanja

Instagram

Međutim, nakon što je objavljeno da se razveo i ponovo oženio, nije zgoreg podsetiti ko je bila mirna i povučena Dunja koja je uz njega provela 13 godina.

Bivša supruga Miloša Timotijevića bila je njegova najveća podrška i inspiracija, a prošle godine su se pojavile prve fotografije na kojima su viđeni zajedno, piše Story. Nastale su u Parizu, a Dunja je putovala sa mužem i Tamarom Krcunović jer su u francuskoj prestonici igrali svoju hit seriju “Scene iz bračnog života” .

Pročitajte: Kojoj ženi bi bilo svejedno – Miloš Timotijević je sve prisniji sa Milicom Pavlović, a evo kako na to reaguje njegova supruga

 

Dok publika ima prlike da Timotijevića gleda na filmu i “na daskama koje život znače” , Dunja je uspešna umetnica od koje se razveo bez pompe i skandala.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM