Bivša supruga Željka Mitrovića
Svet

22 Oktobra, 2022 18:45

Bivša supruga Željka Mitrovića progovorila o prošlosti: Rekao mi je da ima drugu

Bivša supruga Željka Mitrovića, pevačica Sonja Mitrović Hani, bila je velika zvezda devedesetih godina, koja iza sebe ima niz hitova.

Mađutim, Hani je odlučila da se povuče sa scene na vrhuncu popularnosti, ali se nije povukla iz muzike, jer je se posle toga njome bavila iza kamere.

Pročitajte: Svi Mitrovići na jednom mestu – Željkova ćerka Sandra spojila majku i maćehu 

Rajko Ristić

Iako je osim po muzičkoj karijeri pamte i kao bivšu suprugu medijskog moćnika Željka Mitrovića, sa kojim je dobila ćerku Sandru i sina Aleksandra, Sonja je jednom prilikom priznala da Željko nije bio njena jedina ljubav.

Prva ljubav

– Kada sam imala 18-19 godina, došla sam pred studio zbog snimanja svoje ploče, ali vrata su bila zaključana. Dok sam čekala ostale članove grupe, ispred mene je, na motoru, „proleteo“ neki momak koji je bio toliko lep da sam se prvi put u životu okrenula na ulici! Nekoliko trenutaka kasnije, on se vratio, zaustavio motor i upitao me: „Da li si ti Hani?“ Zbunjena, potvrdno sam klimnula glavom, a momak, nekoliko godina stariji od mene, rekao je da je moj snimatelj – rekla je bivša supruga Željka Mitrovića.

Instagram

 

– Snimatelj i ja smo, doduše, razmenili brojeve telefona, ali meni ponos nije dozvoljavao da mu se prva javim. Prolazili su dani. Čim bih ušla u stan i upitala roditelje da li me je neko tražio, izgovarali su „hiljadu“ imena, ali ne i njegovo. Pognute glave, razočarana, odlazila sam u svoju sobu i „letela“ na svaki zvuk telefona, misleći da je ON. Čeznula sam za njim, ali bilo me je „blam“ da ja, kao žensko, nešto preduzmem da bismo bili zajedno. Kada sam izgubila svaku nadu da će od te moje ljubavi biti nešto, lepi snimatelj mi se javio telefonom i pozvao me da dođem na njegov rođendan. Te večeri gotovo da se nije odvajao od mene, a u toku jednog sentiša, prvi put me je poljubio – priznala je pevačica.

Pročitajte: Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove bivše supruge sa porukom koja je sve iznenadila 

Instagram

– Tako smo počeli da se zabavlajmo, ali to je išlo traljavo. Nismo izlazili baš svaki dan. Dešavalo se da dva-tri meseca non-stop budemo zajedno, a onda se isto toliko dugo čak ni telefonom ne čujemo. U jednoj od tih pauza našeg zabavljanja, sa grupom sam imala koncert u Banji Koviljači. Dok sam u hotelskoj sobi, uz kafu, devojci jednog od muzičara pričala o toj svojoj ljubavi, neko je pokucao na vrata. „Slobodno“!, viknula sam i šokirala se kada se on pojavio! Složio mi je neku priču kako me je zvao i da su moji roditelji rekli gde sam otputovala, a eto, on kao slučajno prolazi baš tim putem… Ipak, te večeri smo se „svaka, vaška obaška“ vratili u Beograd, da bi smo već posle nekoliko dana nastavili da se zabavljamo. I opet raskinuli. Pa se pomirili. Pa ponovo prekinuli…

Pročitajte: Svi su mislili da je u porodici Mitrović sve idilično, a onda je Željkova ćerka iz prvog braka otkrila istinu 

Instagram

– Godinu dana se nismo čuli, ni videli. Nisam to ni želela jer sam shvatila da me ta veza „na parče“ samo iscrpljuje. Čvrsto sam rešila definitivno da raskrstim sa tom ljubavlju i da prebolim anđeoski lepog snimatelja, ali jednoga dana smo se, iznenada sreli na ulici. Slagala sam ga da imam novog dečka, a on mi je „vratio loptu“ i rekao da i on ima novo devojku. Ali, bez obzira na sve, nas dvoje smo nastavili da se zabavljamo, i iz nekog infantilnog straha od iskrenog razgovora o emocijama – da se lažemo. On je i dalje imao „drugu devojku“, ja „novog dečka“, ali uporno smo ostajali zajedno, zapetljavajući se u laži kao u lavirint. To se završilo njegovim odlaskom u inostranstvo. Danas, posle mnogo godina, šalje mi pozdrave preko prijatelja.

U međuvremenu, srela sam svoju prvu pravu ljubav. Bio je to Željko. Iz braka sa njim imam dvoje predivne dece, Sandru i Sašu – rekla je ponosno Sonja koja je ostala u odličnim odnosima sa bivšim mužem, a odlično se slaže i sa njegovom suprugom Milicom.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: NOVOSTI MAGAZIN

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM