Scandal

17 Januara, 2022 15:00

Bivša zadrugarka menjala lični opis! NEĆETE VEROVATI ŠTA JE URADILA!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović, šokirala je javnost nakon što je objavila fotku na svom Instagram nalogu. Bivša učesnica rijalitija „Zadruga“odlučila je da po prvi put promeni svoj fizički izgled, a ovog puta, ona se odlučila na estetske korekcije, konkretno na licu.

Bivša zadrugarka menjala lični opis!

Naime, pre nešto više od nedelju dana Ermina je kako saznajemo posetila jednu kliniku ne bi li operisala nos i kapke.

Pašovićeva je bez ustezanja na društvenim mrežama podelila ceo proces operacije, od izgleda pre, do izgleda posle, i obaveštavala svoju publiku na društvenim mrežama o situaciji iz bolnice.

PRINTSCREEN/INSTAG

Zadrugarka je nakon što je obavestila javnost o svojim promenama na licu podelila svoju fotografiju kako izgleda posle estetskog zahvata kada su joj poskidali zavoje.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Po svemu sudeći, ove estetske zahteve koje je uradila, dovele su njen izgled do neprepoznatljivosti, a od cifre koju je dala za te operacije, mnogima će se zavrteti u glavi.

-Operisala sam se pre osam dana. Ovo je rezultat! Jeste da sam još otečena sva, ali zato mi je lice ovako lepo. Jedva čekam da mi spadne otok i da vidim krajnji rezultat. U februaru radim lice i ožiljke, pa ću vas obavestiti i nadam se da ću nekoga pokrenuti, ko je plašljiv kao i ja, da učini sebe srećnim – napisala je Ermina na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu

Ermina je neko ko je poznat u javnosti kao osoba koja nema „dlake na jeziku“, pa je objavila i koliko koštaju korekcije koje je izvršila na sebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ermi Ermina Pasovic (@ermi.bolan)

-Cena nosa: 2000-3000 evra, cena kapaka 700-900 evra – navela je zadrugarka na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Kristijan čeka treće dete! „Srećan sam zato mi se bivša žena i sveti!“

AUTOR: SCANDAL

FOTO: /PRINTSCREEN/INSTAGRAM/PRINTSCREEN/YOUTUBE