Ćerka Marka Bulata
Svet

February 2, 2021 10:00

By

Bivša zadrugarka U STRAHU! Razlupali joj LOKAL na Novom Beogradu?

Vest da je policija upala u lokal koji je u vlasništvu bivše zadrugarke i žene pevača Marka Bulata, Marije Bulat, uzdrmala je javnost, a sada je, navodno, isti taj lokal napadnut.

Mariji razlupali lokal na Novom Beogradu?

Prema pisanju domaćih medija, Mariji je tokom jučerašnjeg dana razlupan kozmetički salon, a ona navodno sumnja da se sve desilo zbog prašine koja se pre nekoliko dana podigla oko njenog imena. Marija je posle ovog nemilog događaja navodno u strahu za bezbednost svoje porodice iako je već istakla da nije povezana sa bilo kakvim „mutnim radnjama”.

Podsećanja radi, Bulatova supruga se nakon hapšenja oglasila i demantovala da su tokom racije kod nje pronađene nedozvoljene supstance, dve vagice za precizno merenje, tri automobila, kao i 2.000 evra.

Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributera droge, imam potrebu da se obratim, demantujem postojeće navode i istaknem par okolnosti događaja. Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumnjičenima, bez najave i predstavljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni naneta velika materijalna šteta – napisala je tada bivša zadrugarka i dodala:

Sve što se navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mog stana, van mojih kola, i ne kod mene, već kod drugih ljudi. Nije mi zaplenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena – istakla je Marija Bulat.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / ATA IMAGES