Bivša žena Željka Joksimovića svet novine svet portal
Svet

May 11, 2024 20:45

By

Ovo baš boli: Bivša supruga ne štedi Željka Joksimovića, njen potez je sve ostavio bez teksta

Bivša žena Željka Joksimovića oduvek je plenila lepotom

Pevač Željko Joksimović godinama je u skladnom braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović sa kojom ima troje dece. Kao što je i poznato, on je prethodno bio oženjen Vesnom, svojom srednjoškolskom ljubavi.

Bivša žena Željka Joksimovića svet novine svet portal

ATA images

Bivša žena Željka Joksimovića objavila fotografiju iz mladosti

Vesna i Žejko su se upoznali u rodnom Valjevu, a iz braka imaju ćerku Minu. Iako izbegava da govori o privatnom životu, Željko je uvek govorio o Vesni sa velikim poštovanjem, te se može zaključiti da su ostali u korektnim odnosima.

“Vesna je majka mog deteta i ima posebno mesto u mom životu. Bilo bi ružno da je drugačije. Mi se, u stvari, nikada nismo ni rastajali. Svakodnevno se čujemo i imamo odličan odnos”, rekao je jednom prilikom pevač.

Pročitajte Ove reči nijedna ćerka ne bi oprostila ocu – Milan Štrljić otkrio zašto nije blizak s Ivom

Poznato je i da su Željkovi roditelji ostali u dobrim odnosima sa bivšom snajom, a Vesna je sada i podelila jednu sliku iz mlađih dana, na kojoj je u elegantnoj crnoj haljini, dok su pored nje Željko i njegov kum, glumac Nenad Jezdić.

“Divčibare devedesetih”, napisala je Vesna uz pesmu Arsena Dedića “O, mladosti”.

Bivša žena Željka Joksimovića svet novine svet portal

Instagram printscreen

Bivša žena Željka Joksimovića nikada se nije mešala u život svog prvog muža, niti ga je spominjala u medijima, ali je vrlo aktivna na Instagramu gde pokazuje pratiocima kako uživa u životu. Prošlog leta Vesna je mnoge zbunila svojom objavom u kojoj je spomenula bivšeg supruga i nikome nije bilo jasno o čemu se tačno radi i da li je u pitanju šala.

Pročitajte Majka Željka Joksimovića provocira Jovanu – Objavila fotografiju bivše snajke uz emotivne reči

“I sad Joksimović upada: ‘Oprostiću joj sve, nisam ja Supermen, pa da mogu to na leđima da ponesem.’ Šta ćeš joj oprostiti, Željko? Ko je ona i šta je zgrešila? Kome? Plus, šta si ti, neki sveti Haralampije, pa opraštaš ti njoj. A ko će tebi da oprosti, izvini molim te, gospodine bezgrešni?”, objavila je Vesna tada.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram