Raskid Aleks i Cara
Svet

March 7, 2023 20:52

By

Tuga u Zadruzi: Još jedan smrtni slučaj potresao Belu kuću

Bivši dečko Aleks Nikolić ubijen

U ponedeljak uveče, kako pišu makedonski mediji, došlo je do oružanog obračuna u Staroj skopskoj čaršiji, a tom prilikom život su izgubile dve osobe. Jedna od njih je, kako prenosi Kurir, bivši dečko Aleks Nikolić.

Pročitajte: Car poludeo od ljubomore – Aleks jednim potezom pokazala koliko pati za Dejanom FOTO 

Youtube printscreen

Podsećanja radi, Nikolićeva je pre nekoliko godina bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnost ispovesti nije imala reči hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela ozbiljno nasilje. Nikolićeva je svojevremeno nastupala po klubovima u Makedoniji, gde je i upoznala žestokog momka sa kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje. U emotivnoj ispovesti spomenula ga je i otkrila detalje burnog odnosa, koji joj je promenio život iz korena.

Pročitajte: Bolest je uzela maha, Siniša je gotov – Isplivali i detalji testamenta, ovoj ćerki ne ostavlja ni paru 

Printscreen

– Zbog njega sam napustila posao, jer mu je smetalo da igram. Bilo mi je lepo sa njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni – rekla je Aleksandra pa nastavila.

Pročitajte: Majka Aleks Nikolić progovorila o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem – Evo kako su se upoznali 

Aleks Nikolić pre plastičnih operacija

Rajko Ristić

Pošto sam ceo život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: “Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru.” Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga – govorila je Aleksandra.

 

 

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN