Svet

7 Juna, 2021 15:55

Bivši dečko Ane Korać imao SRČANI UDAR! BORE se za njegov ŽIVOT!

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatov imao je srčani udar, prenose domaći mediji, a ovu informaciju je sa javnošću podelio Filipov prijatelj Gradimir Mitić.

Mijatov u teškom stanju!

Želim da obavestim naciju i fanove da je Filip Mijatov imao srčani udar i da se trenutno nalazi u jednoj bolnici u Londonu. Doktori ispituju njegovo stanje. Zvao me je noćas oko pola devet, rekao mi je da su ga skinuli sa aparata. Pričali smo o mnogim stvarima, naročito o njegovom zdravstvenom stanju. Mnogi se pitaju kako smo se nas dvojica upoznali. To se desilo kada je došao kod nas kada su mu zapalili auto. Tražio je od nas zaštitu. Bili smo tu za njega, ja i još nekoliko mojih drugara – rekao je Gradimir za Republika.rs i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Mijatov (@filip_mijatov)

Filip je trenutno u rukama najboljih doktora i stručnjaka. Malo je preterivao sa treninzima, trenirao je po dva, po tri sata i nije pravio pauze. Ne verujem da je to zbog toga. Možemo samo da nagađamo. Doktori će ispitita zašto mu se ovo dogodilo. Nadam se da će biti dobro. Želim mu brz oporavak. Ja ću pokušati da ga posetim jer je on to zaslužio – zaključio je Mitić za pomenuti medij.

FOTO: RAJKO RISTIĆ