Izgled Ive Grgurić
SKANDALOZNO

October 18, 2022 09:06

By

Bivši dečko Ive Grgurić tvrdi: Ona je posle mene bila u vezi i sa mojim sinom

Bivši dečko Ive Grgurić otkrio šokante detalje o starleti

Nakon što je letos progovorio o turbuletnom odnosu sa starletom i pobednicom Zadruge 3, Ivom Grgurić, biznismen Marijan Šarić je, za Kurir Stars, odlučio da otkrije nove šokantne detalje njihove veze, pa je, između ostalog, rekao da je njegovim kolima, navodno, vozila dva kilograma heroina.

Pročitajte: Šaneri podvalili Ceci Ražnatović – Ojadili je za velike pare – Iva Grgurić sve otkrila

Ata images

– Sve ono što je Iva govorila o meni u medijima je totalna laž. Ja imam kompletnu dokumentaciju o svemu što govorim, ona može da priča šta hoće. Ja sam njoj hteo da pomognem iz najbolje namere jer je bila sirotinja. Bila je jedna seljančica jadna, napuštena… O tome sam već sve pričao, da se ne ponavljam. U Zagrebu kad se pomene moje ime, svako zna ko sam ja, a ono što ona sad govori o meni je jako ružno i bezobrazno. Ona je dno dna – započeo je priču ogorčeni Marijan, a zatim nastavio:

Pročitajte: Iva Grgurić otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog operacije

Marijan Šarić

Marijan Šarić/Facebook printscreen

– Iva je tip devojke koja može da se dovede u vezu s podvođenjem, prostitucijom i drogom. To je ona. Ona se bavila svim tim naveliko. Pričale su mi njene prijateljice da je uzimala moj auto i da je vozila dva kila heroina. Ja nisam ni znao šta je to. Njoj je bolje da me ne spominje, jer ja u svom telefonu imam intimne snimke s njom, koja je ona snimila lično, pa je meni kasnije slala. Imam sve dokaze i od doktora kad se operisala, sve sam ja to plaćao i sve sam znao. Znam i more drugih slučajeva gde je to radila i sa drugima, ali ja mogu da tvrdim samo ono što ja lično znam. Sve te snimke ću pokazati javno vama ako bude nastavila sa svojim lažima i demantovanjem – dodao je Šarić.

Posle njega sa Ivom bio i njegov sin?

On tvrdi i da je nakon njega u se**ualnoj vezi sa Ivom bio njegov sin, ali i mnoštvo njegovih prijatelja.

Iva Grgurić

Bojan Vuković

– Iva je bila i sa mojim sinom. Eto o kakvoj se ženi radi. Cela diskoteka mog sina, gde pevaju najpopularniji pevači iz Srbije, bila je s njom. Katastrofa šta je radila. Neki momci su je vodili na brod. Moj jedan moćni prijatelj se iživljavao nad njom, urinirali su po njoj. Užas! Oni su joj svi plaćali, od nečeg je morala da živi, nigde nije radila. Ja sam čist ko suza, za sve imam dokaze, nek tuži slobodno za ovo što sam rekao. Nema tu demantija nikakvog – završio je svoju ispovest iznervirani biznismen.

IZVOR: KURIR STARS

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES