Bivši dečko Milice Pavlović
Svet

17 Maja, 2022 16:00

Nakon strašne tragedije u Miličin život vratio se on: Podrška u najtežim trenucima od muške osobe kojoj se nije nadala

Bivši dečko Milice Pavlović pružio podršku nakon smrti bake Rade

Pevačica Milica Pavlović prolazi kroz teške dane nakon što joj je preminula baka Rada, koja ju je odgajila. U strašnom bolu podršku joj pružaju prijatelji, ali i bivši dečko vaterpolista Nikola Saveljić. Kako je Pavlovićeva u više navrata isticala, baka i deka su joj bili najveći oslonac u životu, a nakon što ju je pre dve godine napustio deda Vladimir, ostala je sada i bez bake Rade.

Pročitajte: Milica Pavlović konačno otkrila da postoji neko: To je moja najveća ljubav, neko ko me finansira

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Bivši dečko Milice Pavlović – Prijateljski odnos iznad svega

Mnogi prijatelji, kolege, ali i bivši emotivni partner Nikolas Saveljić, pružaju podršku pevačici u najtežim životnim trenucima. Milica se emotivnom porukom oprostila od svoje bake na Instagramu, a ispod iste je emotikon srca ostavio i pevačicin bivši dragi.

On je, naime, komentarom pokazao da je još uvek deo Milicinog života i da je njihov odnos i nakon raskida ostao prijateljski. Da li se Milica nadala ovakvoj reakciji, nije poznato ali smo sigurni da joj je drago što u ovim teškim danima  vidi koliko je zapravo ljudi vole i cene.

Pročitajte: Otišla je! Velika porodična tragedija slomila Milicu Pavlović: Bila si moja majka a sada mi se srce raspada i krvari

Podsećamo, Milica Pavlović i Nikolas Saveljić svoju romansu završili su prošlog leta, a pevačica nije otkrivala u kakvim je odnosima ostala sa bivšim partnerom.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen