Supruga Miroslava Ilića
RAT SA BIVŠIM

June 13, 2022 09:09

By

Prepucavaju se: Bivši dečko Mire Antonović osuo paljbu a sada mu ona žestoko uzvraća: Sa kim sam ja sve bila…

Bivši dečko Mire Antonović svašta je izgovovorio a sada mu ona uzvraća istom merom

Gitarista Zoran Pavlović, bivši dečko Mirjane Antonović, nedavno je izjavio da nema pozitivno mišljenje o njoj, a potom i otkrio zbog čega je Miroslav Ilić ostavio Miru, ali i s kim je još od muzičara bila u vezi pored njega. Njegove reči Mirjani nikako nisu prijale te je rešila da mu se obrati putem Fejsbuka, a potom i ispriča svoju stranu priče.

Pročitajte: Zorica Marković brani Ilića – Mirjana je uz pomoć drugarica ulovila Miroslava, sad hoće da mu uvali dete

Mirjana Antonovic

Foto: Ata Images

– Dragi moji prijatelji, o ovome ću samo jednom da napišem komentar zbog mojih prijatelja i nikada više. Ovaj čovek koji je odlučio da me blati po novinama, je totalno jedna beznačajna ličnost koja sticajem okolnosti želi sebi da pravi publicitet. Dotičan se pre mnogo, mnogo godina na kratko našao u mom društvu i nikada sam već u prisustvu drugih – piše Mirjana i dodaje:

Pročitajte: Gordana zvala ljubavnicu Miroslava Ilića i žestoko je izvređala: Mira Antonović u šoku zbog pretnji koje je dobila

– Tada se jedan kratak period zabavljao sa mojom dobrom prijateljicom. Ona je bila vrlo mlada i on je nju slikao u nekim intimnim trenucima. Te slike je naknadno iskoristio da nju ucenjuje. Takvi muškarci mi se gade. Brzo je otkrio svoje pravo lice i kakav je to karakter tako da je ona istog časa prekinula njihovu vezu – napisala je Antonovićeva i nastavila:

Nedugo posle toga sam čula da se odselio u Kaliforniju. Od tada vrlo malo znam o njemu niti me takva osoba u životu zanima. Kad je ova buka počela povezana sa Miroslavom on mi je pisao preko Interneta i pokušao da uspostavi neki kontakt. Ja sam mu ukratko odgovorila da, posle svega što je činio, moje ime u životu zaboravi i da me njegovo prijateljstvo ne zanima, da kad povredi nekog koga ja volim isto kao da je to učinio meni. Još uvek imam tu poruku sačuvanu – otkriva Mirjana i ističe da baš zbog te poruke, on ovako postupa prema njoj:

Pročitajte: Mirjana Antonović u očajnom stanju! Suđenje sa Miroslavom odrazilo se na njen izgled i zdravlje! (FOTO)

FOTO: Ata Images

– On se tada uvredio i počeo da priča razne izmišljotine povezane sa mnom. Osim što je čitao u novinama i u mojoj knjizi on pojma nema zašto, šta i kakav je moj odnos sa Miroslavom, sa kim sam ja sve u životu bila, a najveća nebuloza je to da sam ja bila njegova devojka. Ha! Ha! Ha! Smešno! Dotičan nije zaslužan da ga neko spominje – ističe Mirjana i zaključuje:

– Oni koji me vole i dobro me poznaju neće u ove gluposti poverovati, a oni koji me ne vole će jedva dočekati pa makar to bilo i laž. Ima ih dosta kao što je ovaj. Bilo je i biće ih. S jednim se trenutno sudim zbog klevete. Ne može čovek non-stop da se pravda.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Gaja / Ata Images