Branka Katić o roditeljstvu svet portal
Svet

March 13, 2023 14:30

By

Glumica se oprostila od voljenih: Branka Katić je sve ostavila i vratila se staroj ljubavi

Bivši deško Branke Katić bio je njena velika ljubav ali nije potrajalo

Malo pre nego što je upoznala Džulijana Farina glumica, Branka Katić bila je ludo zaljubljena u zlatnog vaterpolistu Igora Milanovića, sa kojim je, navodno, planirala i budućnost.

Pročitajte: Hrabrost ili ludost – Branka Katić iznenadila stajlingom, svi pričaju o dekolteu i neobičnim motivima na suknji (foto)

Glumica Branka Katić

Foto: ATA images

Iako se par viđao u najvećoj meri tajno, tačnije daleko od očiju javnosti, za njihovu vezu itekako se znalo, a oni koji su svedočili toj ljubavi umeli su da kažu da je dramskoj umetnici tada upala kašika u med. Nažalost, romansa glumice i sportiste nije potrajala, svako je krenuo na svoju stranu, a budući da su se rastali u miru i dan-danas jedno o drugome vrlo lepo govore i s nostalgijom se prisećaju perioda kada su se voleli.

Pročitajte: Tuga i neverica kako živi – Anica Dobra se oprostila od ćerke

Foto: ATA images

– Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli… Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca družila na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča je ostala do danas – rekao je Igor svojevremeno.

Pročitajte: Branka Katić iskreno o mužu i porodici, ali i koleginici koja joj izaziva radost čim je čuje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julian Farino (@julianfarino)

Bivši dečko Branke Katić sinonim je za domaći vaterpolo, u prilog čemu govore brojne medalje koje je tokom karijere osvojio. Njegovo ime zlatnim slovima je upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u “Kuću slavnih”.

U bazenu mu, po mišljenju mnogih, nije bilo ravnog, a tih burnih devedesetih godina odličnu reputaciju imao je i kod pripadnica lepšeg pola. Važio je za gradsku facu, nekoga ko voli da izlazi, čašćava, druži se, a sve to, kao i činjenica da potiče sa Novog Beograda, isto kao i Branka, pomoglo mu je da se sa glumicom zbliži i osvoji je.

Pročitajte: Glumica prvi put otvoreno o psihičkom zdravlju – Do mira sam došla učeći na greškama

ATA images

Bivši dečko Branke Katić planirao je da u mirnu luku uplovi sa glumicom, međutim, splet okolnosti doveo je do njihovog razlaza, kada je on upoznao sadašnju izabranicu a ona producenta i reditelja Džulijana Farina sa kojim ima naslednike Džoija i Luisa, piše Story.

Branka se vratila staroj ljubavi

Branka je oduvek bila vezana za Beograd pa je pre godinu dana baš povodom povratka rekla:

Beograd mi toliko nedostaje. Mislim da je bio avgust kada sam došla. A onda sam se na mesec dana vratila u London da zagrlim decu. Ali, evo, tu sam i radim. Lepo mi je i zapravo planiram da se potpuno vratim u Beograd.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images